Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

VELKOMMEN TIL INFORMASJONSMØTE Lærevansker og særskilte behov i et system- og individperspektiv - påbygningsenhet Høsten 2010.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "VELKOMMEN TIL INFORMASJONSMØTE Lærevansker og særskilte behov i et system- og individperspektiv - påbygningsenhet Høsten 2010."— Utskrift av presentasjonen:

1 VELKOMMEN TIL INFORMASJONSMØTE Lærevansker og særskilte behov i et system- og individperspektiv - påbygningsenhet Høsten 2010

2 Administrativ ansvarlig
Karianne Myrholen Tlf.: Kontor: 438 Faglig ansvarlig Gunvor Dalby Vea Tlf.: Kontor: 428

3 Veiledning Veiledningstimer bestilles i UV- studieinfo i 3. etg. Tid:
Torsdager 09:30- 11:00 Kontaktinformasjon UV- studieinfo: Tlf.: Telefonen er betjent kl Web: 

4 Oppbygging av programmet

5 Semesterregistrering
Absolutt siste frist er 1. september for å: Melde seg opp til undervisning og eksamen Bekrefte utdanningsplanen (Lagre) Betale semesteravgiften Alt dette gjøres på Studentweb! Alle må ha undervisningsopptak og eksamensmelding for å kunne ta eksamen!

6 Studentweb Brukerveiledning og pålogging finner du her:
Logger på med tilsendt brukernavn og passord eller pinkoden som står på den tilsendte giroen for semesteravgiften. Mangler du brukernavn og passord, henvend deg til terminalvakten på PC-stuen for høyere grad i 2. etg. OBS! Brukernavnet og passordet fungerer ikke før du har betalt semesteravgiften. Mangler du pinkode, henvend deg i UV- studieinfo med legitimasjon.

7 Hjelp til utfylling av utdanningsplan
Torsdag 19. august kl. 11:00- 14:00 PC- rom 241, ved siden av lesesalen for lavere grad. Husk å ta med brukernavn og passord!

8 1. september er siste frist for å:
Søke om tilrettelegging ved eksamen. Søknadsskjema finner du her: Søke om permisjon fra studiet. Søknadsskjema finner du her:

9 Tilretteleggingstjenesten
Tilretteleggingstjenesten bistår med å tilrettelegge studiesituasjonen for studenter med ulike typer funksjonshemning, sykdom eller skader og tilbyr blant annet følgende tjenester: Behovsutredning og rådgivning  Utlån av ulike typer hjelpemiddel Tilpasning på lesesalen Tilrettelegging av eksamen Utprøving av datautstyr Testing av dyslektikere og utskriving av attest Tilrettelegging av det fysiske miljøet Rådgivning til fakultetene Tlf:

10 Nettsider Studentene er selv ansvarlige for å innhente
informasjon på nettsidene våre. Viktige nettsider: Beskjedfeltet på emnesidene Fronter:

11 Fronter Dette er en læringsplattform som vi bruker ved ISP. Du
logger inn med samme brukernavn og passord som ellers på UiO. Fronter brukes til: Publisering av forelesningsnotater Innlevering av hjemmeeksamen Samarbeidsforum for studentene Viktige beskjeder


Laste ned ppt "VELKOMMEN TIL INFORMASJONSMØTE Lærevansker og særskilte behov i et system- og individperspektiv - påbygningsenhet Høsten 2010."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google