Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Treninger 2017 G2006 Årsklassen G11/12 er fortsatt definert som barnefotball etter NFFs regler. Treningsinnholdet er ganske likt det som gjaldt for siste.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Treninger 2017 G2006 Årsklassen G11/12 er fortsatt definert som barnefotball etter NFFs regler. Treningsinnholdet er ganske likt det som gjaldt for siste."— Utskrift av presentasjonen:

1 Treninger 2017 G2006 Årsklassen G11/12 er fortsatt definert som barnefotball etter NFFs regler. Treningsinnholdet er ganske likt det som gjaldt for siste sesong. Treningsinnholdet handler derfor også i 2017 i hovedsak om følgende fire aktivitetskategorier (se BBFs sportsplan): Sjef over ballen Spill med mot Smålagsspill Scoringstrening Utover dette fokuserer vi på å forsterke disse konkrete ferdighetene: I angrep: Å sette ballen i mål. I forsvar: Å ta fra motspiller ballen. Keepere

2 Organisering av treninger 2017 G2006
I Byåsen Breddefotball skal treningene ivareta disse grunnleggende prinsippene på trening for hver enkelt spiller: Tilrettelagt trening Jevnbyrdighet Mestring og utvikling

3 Organisering av treninger 2017 G2006
For å sikre grunnleggende prinsipper i sportsplanen blir spillerne på G2006 (som i 2016) inndelt i treningsgrupper. Dette skjer etter kartlegging og evaluering av 3 konkrete egenskaper: Balltekniske ferdigheter: Med dette menes spillerens ferdigheter knyttet til ballbehandling og graden av kontroll spilleren har over ballen. Dette vil være både dribleferdigheter, pasningsferdigheter og skudd-/avslutningsferdigheter. Spillforståelse: Med spillerens spillforståelse menes de relasjonelle ferdighetene spilleren har i forhold til andre spillere både med og uten ball. Dette kan være plasseringsevne med og uten ball, slå og stå eller slå og gå, hvordan spilleren bruker egne dribleferdigheter til å gjøre andre gode. Attityd: Dette handler primært om spillerens intensitet i eget spill og hvor tilstede spilleren er i spillet. Attityd handler også om hva spilleren står for i trening og kamp, når det kommer til forberedelser, tilstedeværelse, motivasjon for egenutvikling og hva spilleren står for ift. holdninger generelt. På basis av dette deles spillerne inn i 3 treningsgrupper (eller flere) som får hvert sitt treningsopplegg. Spillerevalueringen skjer 2 ganger per år.

4 Serie- og kamper 2017 G2006 11-årsklassen spiller 7-er fotball.
7- er fotball innebærer at spillerne stiller opp slik som lag: (1 keeper, 2 forsvar, 3 midtbane, 1 angrep) Formasjonen er forankret i BBFs sportsplan. Seriespillet foregår i Trondheimsregionen. Det er slutt på miniserien. Kampoppsettet lages av Trøndelag fotballkrets. Sjekk «Min Fotball». G2006 er påmeldt 2017-sesongen med 4 lag. Kretsen anbefaler min. 10 spillere per lag. Resultater fra kampene i G11-årsklassen blir ikke offentliggjort av kretsen.

5 Seriespill 2017 G2006 G2006 skal stille med 4 jevne lag i serien. Vi har ikke fokus på resultat. Lagene blir satt sammen basert på ferdighetsnivå og av spillertyper vi mener kan fungere godt sammen og med ulike spillertyper, slik at balansen i hvert lag blir best mulig. Noen sosiale hensyn vil også bli tatt. Spillerne blir brukt i posisjoner på banen hvor trenerne mener de har best forutsetninger for å lykkes og oppleve mestring i kamp. I cup vil lagssammensetningen variere mer avhengig av hvem som melder seg på. Trenerne vil ha dialog med spillerne gjennom sesongen på dette. De som ønsker å være keeper skal både være keeper og utespiller gjennom sesongen.


Laste ned ppt "Treninger 2017 G2006 Årsklassen G11/12 er fortsatt definert som barnefotball etter NFFs regler. Treningsinnholdet er ganske likt det som gjaldt for siste."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google