Sangerstevne 2014. Innviterer til Norges Korforbund Romsdal`s 99 stevne. 30.mai – 1. juni 2014.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Ventilasjons og Blikkenslagerbedriftenes Landsforbund og VBL Hordaland VBLs Fagtreff.
Advertisements

B-72 inviterer til MEGA Skandinavisk Cup 31. mai og 1. juni 2014.
Lier Svømmeklubb arrangerer familieleir på Løkken Idrætscenter for alle svømmerne sine helgen 24. – 27. august Løkken Idrætscenter er beliggende.
Verdens største motionscykelløb kun for kvinder
WACS – 6. JULI Wacs 2014 i Norge og Stavanger •2 – 6 juli er det Wacs kongress i Stavanger •Vi ønsker alle hjertelig velkommen til spennende.
Velkommen til Vestre Nes Omsorgsbolig
Velkommen til Ungdomstinget i Oslo Bispedømme
ISHOCKEYTUR TIL UNGARN OG BUDAPEST! VM Ishockey 14. – 20. april Norges Ishockyforbund arrangerer i samarbeid med Event Travel tur til Ungarn i april.
DISTRIKTSSTEVNE PÅ SOMMARØY
Arendal - Aust-Agder Mars Tema  Ledelse  Etikk  Internasjonalt samarbeid.
Velkommen til Eurocamp i Frankrike •Motto for leiren er: ”Mer en vi kan drømme om” •Kan DU virkelig gå glipp av å være med på denne store RR festen???!!!!!!
Hvorfor nasjonal vervekamspanje av blodgivere?
Lederhelgen mars Fjell-Ly Barne- og ungdomsavdelingen i Midthordland Indremisjon arrangerer:
Til alle lag og foreninger i Hedmark Gymnastikk- og turnkrets Kongsvinger, 2.mars 2013 Invitasjon til årets Barnekretsturnstevne, juni Kongsvinger.
Aktivitetsskolen Rosenholm Infohefte 2013
Løpstur til Barcelona oktober 2011 INVITASJON FRIIDRETTSGRUPPEN HAUGESUND.
1 • Informasjonsmøte Lyngdal cup LYNGDAL CUP
•Velkommen til Praha! •På neste side vil du finne den praktiske in- formasjonen som du trenger for å bli med. •Vi treffes i Praha for faglig.
SEPTEMBER 2010 Bråta KulturtorgSolberglia bo- og aktivitetssenter Torsdag 2. september kl Allsangskonsert med Tor Olsen. Har du lyst til å teste.
ØSTENSJØ ROTARY KLUBB inviterer til RYLA – 13. april 2008 Sørmarka Kurs og Konferansesenter, Enebakkveien Siggerud Tittel på seminaret:
Barnelederkonferanse på Bibelskolen i Grimstad februar 2007 ”Kirken i møte med det lekende, ropende og estetiske barnet” Flere spennende foredrag.
Barnelederkurs i Telemark 2003 Lørdag 20. September Gulset kirke, Skien Hovedforedrag: dramapedagog Arild Brun Svendsen To valgfrie seminarer:
Velkommen til Konferanse om verving av blodgivere i Bergen 3. – 4
UL stølen og dansebutikken swing it I samarbeid med first hotel marin.
Velkommen til helgesamling På Thon Hotel Kristiansund mai 2011.
Tour de Frøya Velkommen til ”Tour de Frøya” – Frøya rundt på sykkel.
VI INVITERER deg/ditt firma til Søve som UTSTILLER PÅ MINIDYRSKU’N Sted: SØVE VIDEREGÅENDE SKOLE ULEFOSS Lørdag 1. juni 2013 Søve kan feire 120 år som.
Ønsker deg velkommen til ”Årets dansehappening i Nord” Åpent NNM 2004 med Norsk Ranking i Swing/Boogie Woogie Lindy Hop Rock’n Roll.
Velkommen til Nittedal Youth Camp 19. – 21. mars 2010.
HØSTSAMLING FOR HELE ALLSPORTGRUPPEN
KATTEGATCUP 2015 Onsdag 29 juli-søndag 2 august STAG Gutter 2003.
Velkommen til fagmøte i Stavanger mai 2010! Første firmaadresse Adresselinje 2 Adresselinje 3 Adresselinje 4 Telefon: Telefaks:
Studietur Renholdsbransjen i NHO Service LISBOA Fredag 6. mai til mandag 9. mai.
FRISTER: 25. mai 2010 Påmelding med antall personer alle tropper med innbetaling av kr. 500,- pr. person, og ønske om type innkvartering. Ved påmelding.
Bertetur august 2013 Selma Lagerløf Hotel Sunne i Sverige Arr. Marte Oftedal og Wenche Ekeli Bertetur 2013 W.Ekeli.
STORMFESTIVALEN 2006 Torsdag 7. september til søndag 10. september 2006 Måløy i Sogn & Fjordane.
Vi som tilbyr Telemark i samarbeid med: Skinnarbu Høyfjellshotell Norsk Industriarbeidermuseum Hardangervidda Nasjonalparksenter VI SOM TILBYR TELEMARK.
NÅR: FRA FREDAG 24. APRIL KL TIL SØNDAG 26. APRIL KL. 14. STED: GULSRUD LEIRSTED VED TYRIFJORDEN HVEM: ALLE SOM HAR LYST PRIS: BARN: 0-1 ÅR: GRATIS.
Konfirmasjon i Helleland menighet
Oslo universitetssykehus består av de tidligere helseforetakene Aker universitetssykehus, Rikshospitalet (inkl. Radiumhospitalet)
SAMLING PÅ BEITOSTØLEN DESEMBER 2014 Gruppe: 3. / 9 år Trenere: Elias, Pål Christian og Jostein Endelig på snø – fantastiske forhold.
Velkommen til fagmøte i Stavanger mai 2010! Første firmaadresse Adresselinje 2 Adresselinje 3 Adresselinje 4 Telefon: Telefaks:
Fartscamp i Myrkdalen april og 1-4 mai
THON CUP 2015 VELKOMMEN TIL AUGUST
Velkommen til foreldremøte Felles sommertur for AK og RK Korpsfestival i Skien juni 2016.
BESTILLING AV LOSJI Kristiansand Feriesenter: Ta kontakt på telefon: (man-fre kl ), Kristiansand Feriesenter, Dvergsnesveien 571, 4639.
Hei og velkommen til innebandy-RM 2017 på norsk jord! Riksmesterskapet i innebandy for Tullverket blir i 2017 arrangert i nabolandet i vest, og den norske.
Fremtiden er elektrisk INVITASJON Regionsentral Sør inviterer driftssentralpersonell og driftsledere m.fl. til Driftsteknisk møte på Thon Hotel Opera –
Classification: Internal Status: Draft 1 Foreldremøte Haugar J15/16 TrenerTeam: Morten Moss/Karin Nilsen/Kenneth Aga Olsen.
Annet du lurer på? Kontakt oss på
29. juli – 5. august 2017 Informasjonsmøte 6. april 2017 Rolfshallen
Ta gjerne kontakt for mer informasjon:
Norskdomslaget Porsgrunn Invitasjon til leikfest
Til elever, foresatte og lærere på 10
Ta gjerne kontakt for mer informasjon:
Tid: 31.august og 1.september 2017
For allerførste gang organiserer Klepp Elite
T 3 KURS LANGRENN I HEDMARK
2018 ALTATURNERINGEN 10 – 12 august Påmeldingsfrist 15 juni 2018
Velkommen til Nyttårsfest
Ta gjerne kontakt for mer informasjon:
BUSS Norges-Cup OSLO 28. og 29
Bli med på Lions tur i 2019 Ruten Fjellstue
Oslo Open i skyting OSLO 1. og 2
BUSS Norges-Cup OSLO 28. og 29
FRA – TREFFES VI PÅ KYNNBRUA
Lørdag 22. oktober. Hytteplanmila med after run!
Kveld i Jeløy kirke 3.November
Innbydelse til Stadsbygdlekene 2019
Forenesdagene fredag 24. – søndag 26.mai
Utskrift av presentasjonen:

Sangerstevne 2014

Innviterer til Norges Korforbund Romsdal`s 99 stevne. 30.mai – 1. juni 2014.

Atlanterhavskoret er et blandakor med medlemmer fra Eide og Hustad. Vi seiler for tiden i medvind og stiller med 40 sangere hvorav 12 mannstemmer fordelt på 7 basser og 5 tenorer. Korets dirigent er Harriet Vågen Nerland og pianist Nils Arild Holten sørger for tonefølge. For andre gang på 5 år ønsker vi hjertelig velkommen til sangerstevne. Da vi arrangerte stevne i 2009, bar vi navnet Eide og Hustad Felleskor.

Sangerstevnet starter fredag med en ”bli kjent kveld” Det serveres en enkel rett, salg av drikke og selvfølgelig mulighet for en svingom. Lokal morromann Odd Arne Halås besørger underholdning og musikk. Er det noen som vil bidra med sang/underholdning blir det også mulighet for det.

Lørdag morgen serveres frokost for de som ønsker det. Stevnet starter med sangertog med påfølgende offisiell åpning av sangerstevnet med påfølgende medaljeutdeling. Dette skjer i Eide sentrum. Videre blir det kirkekonserter i Eide kirke og i Hustad kirke. Lørdag kveld blir det sangerfest i Eidehallen ( flerbrukshallen ) med festmiddag, underholdning og dans.

Søndag morgen serveres det frokost for de som ønsker det. Etter hvert blir det middag. Søndag ettermiddag arrangerer vi profankonsert i Eidehallen.

For de som ønsker å komme tidlig på fredag kan vi ikke unnlate å nevne den storslåtte naturen vi er omkranset av. En tur over Atlanterhavsveien må nevnes, likeså Bergatt opplevelser ( ) Her har man blandt annet en kunstig innsjø laget etter mange års tunelldrift.

De korene som melder interesse for vårt stevne får tilsendt utfyllende informasjon med program, praktisk informasjon og priser. Påmelding med opplysninger om korets navn, antall deltagere og ankomstdag sendes til Anne Gunn Ødegård på mail : har Dere spørmål treffes hun på telefon

Når det gjelder overnatting har vi mange muligheter. Hvert enkelt kor tar kontakt og bestiller. Vi har mange alternativer både campinghytter, motell, hotell, grendahus og klubbhus samt capmpingplass for bobil og campingvogn og eventuell havn for de som kommer i egen båt. Se oversikt neste side. Atlanterhavskoret håper flest mulig setter av denne helgen og er med på å skape en ”knall” sangerhelg sammen med oss.

Overnattingssteder NavnSted tlf webmail Bud CampingBud Skogly CampingEide Hustadvika GjestegårdFarstad Håholmen HavstuerHåholmen haholmen.no Lillevik HytterLyngstad Bjølstad CampingMalmefjorden bjolstad.no Hotell AleaxandraMolde choisehotels.no Kviltorp CampingMolde Molde FjordstuerMolde moldefjordstuer.no Rica Seilet HotellMolde rica.no/seilet Thon Hotell MoldefjordMolde thonhotels.no/moldefjord Skaret TuristsenterSkaret skarstua.no Vi har og flere klubbhus og grendahus som kan benyttes til overnatting. Og er det noen som kommer med campingbil eller vogn, eller kanskje med båt har vi faktisk mulighet til det også. Om noe av dette er av interesse, gi beskjed ved påmelding. Ta ev. kontakt med Anne Gunn på telefon

Priser • Stevnekontingentkr. 120,- • «bli kjent kveld»kr. 200,- • Frokost pr.dagkr. 75,- • Sangerfestkr. 600,- • Middag søndagkr. 175,-

Påmelding til innen onsdag 15 februar. Hun treffes også på telefon Velkommen !!