Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Kjære vakre ungen vår… I stedet for en tale fra oss, så får du en liten powerpointpresentasjon, som omhandler deg og ditt liv. mamma og pappa KONFIRMANTEN.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Kjære vakre ungen vår… I stedet for en tale fra oss, så får du en liten powerpointpresentasjon, som omhandler deg og ditt liv. mamma og pappa KONFIRMANTEN."— Utskrift av presentasjonen:

1 Kjære vakre ungen vår… I stedet for en tale fra oss, så får du en liten powerpointpresentasjon, som omhandler deg og ditt liv. mamma og pappa KONFIRMANTEN BENJAMIN

2 I 9 mnd gikk vi tålmodig å ventet på deg. Så kom du! Finere enn finest. Med en hårmanke Elvis kunne misunne deg. Du ble kalt for lille lykketrollet på fødeavdelingen.

3 Benjamin 6 mnd

4 Din aller første jul..

5 Mamma og pappa syns det var veldig gøy med en liten baby…

6 Vi lekte med deg..Vi gav deg mat…

7 Vi kledde deg opp i santa Lucia klær, og spiste lussekatter som du gav oss. Vi bakte sammen med deg. Pappa lånte deg forkle og hårtørkle`et sitt. Vi feirte jul sammen med deg, og gledet over at livet var gitt en helt ny mening.

8 Noen ganger hendte det at vi vasket deg…. Da ble du ren…

9 Du var vakker…Du er fremdeles vakker…Du er ofte takknemmelig over hvor heldig du er som har mamma og pappa som foreldre, slik at du har blitt så praktftull som du er..

10 Du ble tidlig en ordentlig entertainer.. Singstar ble flittig brukt da du var liten. Du var innom andre arenaer også, slik som orgel.. Lite viste vi vel at musikken som skulle bety alt, var lyden av et skateboard på riktig underlag..

11 Du var ikke gamle gutten, før du lærte at pc`en kunne være din venn på mørke høstkvelder… Du var ei heller så gammel før du lærte deg å sette begrensinger for at nok er nok… Det holder med bilder nå mamma…

12 En deilig høstdag høsten 2004Alltid et smil på lur, en latter som trillet og et godt humør som smitter de fleste.

13 På vei til første skoledag, i første klasse…

14 Din første klasse.. På Blakstadheia oppvekstsenter… Du og daten din Sandra… Dere var kjærester nesten hele første klasse…

15 Første skoledag i andre klasse… Hoi hoi som du gleder deg og er lykkelig for at ferien endelig er over… Første skoledag i tredje klasse… Humøret bedrer seg stadig.. Kanskje skolen er det beste i verden likevel? Første skoledag i fjerde klasse… Cap`en er på og imaget er på plass… Skolen blir stadig bedre…

16 Første skoledag i femte klasse… Etter dette turte vi ikke å sende deg tilbake til skolen.. Så om du lurer på hvorfor alle de andre barna får gå på skolen, men ikke du… Vel.. Her er svaret… Det virket ikke som om dette var noe du hadde godt av i lengden…

17 Min tante og meg…

18 TANTE OG DU Det er vel få som har en tante som deg.. Som du har fått lov til å ha så tett innpå livet ditt, i motgang og i medgang, i tykt og i tynt.. Det er lite ”tante Sofie” over henne, og du har mange gode minner å se tilbake på.

19 Her er du og tante på graven til oldefar og planter blomster. Du og tante på Hove.. Det er morsomt å skli.. Det er enda morsommere å skli når man er to…

20 Tante lærer deg å gape.. Du får de nesten til.. Etter en fuktig kveld på ”byen”… Ekte kjærlighet…

21 Når tanteungen blir større en tanten…

22 Du og pappa

23 Pappa lærer deg å sykle…Pappa lærer deg å spise pølse…

24 Pappa og du har tilbrakt mange vintre oppe i snøen, og du har mange gode minner derfra. Vintersporten og snowboardet ble nok inngangsporten til brett-interessen din. Siden pappa er ansvarlig for det, så kan du høre om han vil finansiere resten av skateboard-hobbyen din??? Haha

25 Du er garantert Norges yngste sjåfør, med en habil lærer i pappa…

26 Mor og far

27 Du og mor på Noddy-show i byen. Noddy var helten din lenge. Du og mor har det gøy. Det har dere ganske ofte…

28 Far lærer deg å spinne på rocken.. Dere koste dere under trappen, spesielt hver gang vi skulle reise fra Helling… Du lærte far å leke med biler igjen. Det har han satt stor pris på, og det hender at han leker litt selv om du ikke er tilstede.

29 BESTEFORELDRE TIL GLEDE Du har vært velsignet med en mor og en far som har forgudet deg fra dag 1. De har gitt deg mange gode opplevelser, og du har nok mange flere å se frem til.

30

31 Du og pappaDu og morDu og far

32 Bestemor og bestefar på Værøy

33 Bestefar på VærøyBestemor på Værøy

34 Oldemor Det er få oldebarn som har et så nært forhold som det du og oldemor har. All den tid dere har brukt sammen, du har bodd hos henne, du hjelper henne med praktiske ting, du er en støtte på veldig mange måter. Om de rundt deg er 75 år, eller 2 år, så har du en flott evne til å kommunisere og skape relasjoner.

35 Oldemor og deg på reise, med tog fra Arendal til Bodø.. To gode venner, med hver sin youghurt på toget.

36 3 år gammel var du første gangen du gikk fra bestemor og bestefar, til oldemor. Det var godt med en pust i bakken i Breivika. Her lurer du på om oldemor er sliten..

37 Oldemor var ofte nede på besøk. Da leste dere bøker, lagde mat, bakte og gikk på turer.

38 Du blir storebror for aller første gang… Og hvilken bror!!!

39 Første møtet med en lillebror som bare er timer gammel. Den aller første kosen..Mor, Benjamin og Isak

40

41 Få se på bollekinnene dine lillebror… Hahaha, det var noen skikkelige store bollekinn.. Himmel og hav så lett det er å underholde storebror..

42 Hmmmm, hva kan jeg finne på tro? Hva skjer om jeg dytter han litt??? Hah! Det var jo gøy!

43

44 Storebror og lillebror…

45

46 Selv om det kan gå en kule varmt mellom dere, så er kjærligheten større.

47 Det kom ei lillesøster…Du var misunnelig på hennes bollekinn også, men hun unnslapp terroren du lot Isak gjennomgå..

48 Plutselig kommer det ei til!!Du var den første av søskene som holdt Cornelia.. Her er hun bare noen få timer gammel.

49 Du har en stor familie, og du setter uendelig pris på dem alle, og de setter enda mer pris på deg..

50 En storebror som gir en varmende klem… En storebror som gjør veien lettere å gå… En storebror som gir en hjelpende hånd… En storebror som løfter deg når det trengs…

51 På vei OPP på fjellet… Lisa er sliten, og du tar henne på ryggen, som den største selvfølge. På vei NED fra fjellet… Cornelia har fått gnagsår, og du gjør ingen forskjell.. Opp på ryggen..

52 Du forklarer og lærer dine søsken om det meste. Her i en naturfagstudie. Brother in arms.

53 Så fikk du Sunniva… Dere levde hver sine liv lenge… Før dere begynte å få de samme interessene, den samme humoren, den samme ansvarsfølelsen og de samme ønskene for hverdagen. Da ble dere ordentlig storesøster og lillebror..

54 Så får du Ijaz… Og du opptrer igjen som den rolige, tålmodige og ansvarsbeviste storebroren. Språkbarrierer og kulturforskjeller tar du på strak arm, og er soleklart mannen i huset nå.

55 Du og din fetter MariusDu, Isak, Marius og vesle fetter Emil Du og din fetter Joachim

56 Du og Jesper fant tonen da dere var små.. Dere fortsatte å henge sammen da dere ble større.. And still… Dere henger der..

57 Tante Carita

58 Tante Camilla, Joachim og du i Oslo Trønderkusinene… En av dine kjæreste venner.. Åh som du elsker han… Helene mater deg med sjokolade..

59 Du har hatt mange interesser oppigjennom….

60 Hest KUNNE blitt en lidenskap… Men nei… Du fattet tidlig interesse for dataverdenen.. Vi skulle likt å vist hvor mange sparkesykler du egentlig har hatt… Sykkel med støttehjul ble byttet ut med BMX etter hvert som du vokste til..

61 Du har vært en aktiv fotballspiller… Her prøvde du deg som selfie-konge, på mamma sin telefon..

62

63 Du er en sosial, populær og god gutt, som alltid er omringet av venner…

64 Du og Miriam leser i bok, du var en kjekk kar.. Kanskje hun var litt betatt??? Oppslukt av barnetv… Her var dere litt mindre… Du var tidlig en ordentlig gentlemann. Ungpiken fra øya kommer på besøk til byen, og du geleider henne fint og trygt rundt i Arendal.

65 På Værøy ble du venn med Marius.. Tante Line sin småkjæreste… Eldre enn deg, men du er ikke kjent for å la alder styre.. Troy var en av dine første bestevenner.. Dere gikk til kirken sammen… Bethina var din første kjæreste.. Du brifet med at du hadde en baby, og fikk henne på kroken..

66 Oscar.. Dette må da være ditt alter-ego? Om du skulle vært homo, så ville dere blitt et perfekt par.. Daniel… Bestevenner siden førsteklasse, and still going strong.. Leander… Your brother from another mother…

67 Benjamin og BenjaminGjengen på kioskenDu ble god kompis med Klaus Sonstad… Du og Tommy

68 Langs veien fikk vi selskap av Morten og hans familie.. Her fikk du ta del i hva det vil si å være Tromøygeit.. Så du kan faktisk fortelle at du innehar førstehåndsinformasjon om denne type mennesker.. Du har hatt mange fine stunder, både med Morten og resten av familien..

69 Hilsen fra Morten

70 Vi ender opp i Bulgaria…

71 Tre unge ungdommer på tur ut, etter at småbarna har lagt seg.. Du og feriekjæresten.. Perfekt match.. Som alltid, omsorgsfull og ivaretakende på de små..


Laste ned ppt "Kjære vakre ungen vår… I stedet for en tale fra oss, så får du en liten powerpointpresentasjon, som omhandler deg og ditt liv. mamma og pappa KONFIRMANTEN."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google