Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Nordstrand G2004 Sesongen som har gått To treninger i uken

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Nordstrand G2004 Sesongen som har gått To treninger i uken"— Utskrift av presentasjonen:

1 NORDSTRAND IF G2004 Visjon til NIF: Flest mulig, lengst mulig, best mulig

2 Nordstrand G2004 Sesongen som har gått To treninger i uken
64 spillere totalt Omtrent 40 stykker på trening tirsdager og 15 på søndager 7 lag i Haraløkka mikroserie Fokus på basisferdigheter som pasning, demping og skudd Stor fremgang på hele gruppen Stadig bedre struktur og kontroll på treningene Masse energi og glede

3 Nordstrand G2004 Sesongen 2012 Organisering Treningsopplegg
Serie, cuper og treningskamper Trinnkasse Ordensregler Hva bør man ha på seg på trening?

4 Nordstrand G2004 Organisering 2012 Trenere Administrasjon Sosialgruppe
Hovedtrenere: Espen, Klemet og Kristian Trenere: Torkel Andersen, Nina Heiszter Løvø, Ulf Mørck, Morten Myrmel, Fredrik Nilsson, Sven Ove Oksvik, Kjell Arne Orseth, Åstein Sønsteby, Carl Fredrik Sønsteby, Aslak Steinsvik, Jan Petter Skullerud, Øystein Werner, Tore Blekastad Administrasjon Anita og Hilde Sosialgruppe Elin og Lene Her er det rom for flere til å være bidragsytere….

5 Nordstrand G2004 Sesongen 2012 – planer
Vi trener to ganger pr. uke i fra 7 februar. De som ikke spiller kamp har trening. Vi prøver å få treningskamper/mini-cuper på egne dager. Vi melder på åtte serielag i 5’er. Ett lag i 2003 serien.

6 Nordstrand G2001 Innhold i treningene
Det er laget en ny sportsplan av NIF. Den finner dere her! Guttene er i sin motoriske gullalder 8 – 12 år og utvikler seg forskjellig. Vi gjennomfører samme opplegg i 4-6 ukers perioder. Dette slik at barna får mestringsfølelse på det de gjør. Hver treningsbolk har et hovedtema. Vi trener på tekniske grunnferdigheter, mye basis øvelser. Dette gjøres mest med ball også er det koordinasjons og balanse øvelser uten ball. Mestringsfølelsen viktig, så vanskelighetsgraden legges deretter. Pasningsferdigheter i ulike varianter og med vendinger. Firkantøvelser – holde ballen i laget med få touch. Kamp i treninger – fokus på det vi trener på i øvelsene. Stopp i spill å forklare hva de gjør. Hva betyr egentlig differensiert trening?

7 Nordstrand G2001 -2012 sesongen
Innhold treninger Vi har noen spillprinsipper. Vi starter opp bakfra, guttene skal lære å spille seg ut. Mye ballkontakt, tørre å holde ballen i laget. Ballen skal ikke sparkes bort. Vi tenker ikke kortsiktige resultater. Det er mange år til resultater er viktig. Det er nå og i flere år til ferdigheter er viktig. De lagene som tenker resultater spiller deretter. Guttene har ikke faste plasser på banen, de skal rullere plasser.

8 Nordstrand G2004 -2012 sesongen
Innhold treninger Trener også smålagspill, en mot en, to mot to og dribleferdigheter. Noe oppspill, samspills øvelser. Trøkk hurtighet raske avgjørelser. Allsidighet

9 Nordstrand G2004 -2012 sesongen
Forslag til cuper Hafslund cup 24-25/3 Mai August/september Nordstrand cup Høsten

10 Nordstrand G2004 -2012 sesongen
Kostnader for teamet Vi må selv dekke: Cuper Sosiale arrangementer Varm saft på trening herunder saftdunk Førstehjelpsutstyr utover det klubben dekker – Her har vi spons fra Norsk Folkehjelp produktundervisning AS Annet utstyr utover det klubben dekker, for eksempel vester. Noen som har lyst på en reklameplakat? For å dekke kostnader vil laget ha en egen lagkasse.

11 Nordstrand G2004 -2012 sesongen
Ordensregler Vi ønsker å ha noen enkle men klare retningslinjer for gruppen for at både barn og voksne skal ha det fint på trening. Barna er nå et år eldre og vi forventer mer… Kardemommeloven Høre på trenerne (vi er 64 barn) Vi mister mye tid på å vente på noen Kvaliteten på trening blir dårlige da trenerne må holde orden ikke lære bort fotball Konsekvenser (gjelder både trening og kamp): Tilsnakk 5 minutter på sidelinjen Samtale med foreldre For å få til dette på en bra måte er vi avhengige av deres hjelp. Snakk gjerne med barna om disse enkle ordensreglene og konsekvensene!

12 Nordstrand G2004 -2012 sesongen
Klær til trening Se an været! Vi trener ikke hvis det er -8 eller kaldere. Sjekk 30 minutter før trening Er det kaldt, men det er trening så: Ullsokker, ullundertøy, flere tynne lag (gjerne fleece + vindtett/vannavstøtende), lue + handsker, skinnsko (plast blir veldig hard og kaldt om vinteren) Barn som fryser ser vi oss nødt til å sende hjem. Er det varmt, så: Husk flere lag slik at barna kan ta av seg.

13 Nordstrand G2001 -2012 sesongen


Laste ned ppt "Nordstrand G2004 Sesongen som har gått To treninger i uken"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google