Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Av Jon-Arve H. Sagbakken

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Av Jon-Arve H. Sagbakken"— Utskrift av presentasjonen:

1 Av Jon-Arve H. Sagbakken
Seiling Av Jon-Arve H. Sagbakken

2

3 Fakta om Frithjof II - Bygget i 1896 ved Porsgrunn båtbyggeri.
- 41 fot som tilsvarer 12,5 meter. - Det er en gaffelrigg - Første eier var Thor Andersen. - Den har seilt i havner som Ula, Stavern og Hvasser og nå seiler hun i Larvik.

4 Hennes Eiere! Først ble hun bygget i Porsgrunn på bestilling av Thor Andersen. Skuta sto ferdig i 1986, og holt seg i havnen på Ula i hele 40 år. Da fikk Thor Andersen problemer med synet og hun ble solgt til noen loser på Hvasser. Sener han hu tilhørt en familie som privat båt og hun har vært innom Oslo fjorden.

5 Står hun på museum? Nei det gjør hun ikke, hun ble kjøpt fra en familie i 1986 av stiftelsen losskøyta Frithjof II i Larvik og det er de som fortsatt driver henne. Hun blir brukt til mye regattaer og annen kose seiling. Gjennom sesongen er hun med på mange arrangementer. Som F eks: Nordisk Seilas, Tall Ships Race og færdern. Det går også en barnetokt ved st. hans som går til Jomfruland. Den varer i 2 netter.

6 Frithjof II like utenfor Stavern.

7 Frithjof II i hard seiling med alle kluter oppe.

8 Slik ser det ut akterover

9 Som dere kanskje ser så er dette ikke Frithjof II det er en som heter Colin Artcher. Men den er slående lik det eneste jeg ser forskjell på er seilet og nr i seilet, det står ikke nr 8.

10 Her har også jolla fått bli med på tur, men det er ikke så ofte.

11

12 Slik ser Frithjof ut under vann.

13 Slik ser Frithjof II ut under ripa. Her tas hun opp til vår puss.


Laste ned ppt "Av Jon-Arve H. Sagbakken"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google