Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Periodeplan for Januar 2019

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Periodeplan for Januar 2019"— Utskrift av presentasjonen:

1 Periodeplan for Januar 2019
UKE MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG 1 Nyttårsdag: Barnehagen stengt 2 Planleggingsdag: Bhg stengt. 3 Grupper på avdelingen. Inne/ute. 4 Gruppedag. Herborg 6 år! 7 Grupper. 8 Grupper på tvers. 9 Mørkedag på etasjen. 10 Marta ferie. 11 Varmlunsj. 14 Ine ferie. 15 16 Prosjekt: Vinter 17 18 21 22 23 24 Tur 25 Storsamling. 5 28 Inne/ute, 29 30 31 01.02

2 Evaluering og oppsummering av desember
I måneden som gikk så var fokuset julekos. Her ønsket vi og skape koselig stemning på avdelingen med juleverksted, pepperkake baking, og teaterforestilling, og julekonsert! Vi hadde også adventssamlinger på avdelingen med ulike sanger, og juleeventyr. Barna syntes det var ekstra spennende med «Snekker Andersen», så den leste vi noen ganger. Vi hadde også Lucia feiring i barnehagen som vi i år hadde ute. Det var kjempe koselig stemning med flotte sanger fra koret, og pyntet vognskur. Dette ønsker vi å gjøre til en tradisjon da vi så hvor stemningsfullt det var. Her var vi på teaterforestilling med hakkebakkeskogen oppe på Solborg folkehøyskole. Alle barna satt og fulgte spendt med på den skumle Reven, og om de kom til å finne lille Bjørn igjen. Hvis du vil endre denne brosjyren, erstatter du eksempelinnholdet med ditt eget. Hvis du imidlertid vil starte med blanke ark, trykker du Nytt lysbilde-knappen på Hjem-fanen for å sette inn en ny side. Nå kan du legge til egen tekst og bilder i de tomme plassholderne. Hvis du trenger flere plassholdere til titler, undertitler eller brødtekst, kopierer du en av plassholderne og drar den nye på plass. Og har du lagt merke til at vi har laget foldemerker for deg? De er så vidt synlige, men hvis du ikke vil at de skal vises på brosjyren, kan du slette dem før du skriver ut. Vi var også en tur på biblioteket denne måneden å leste bøker sammen, og så i bøker alene.

3 Juletradisjoner Jul på tur Prosjektarbeid:
Denne måneden var fokuset jul og juletradisjoner. I år laget vi diverse julepynt Vi bakte pepperkaker Vi laget god havregrøt og risengrøt! 19. Desember fikk vi komme på besøk til Stavanger konserthus, som vi hadde bestilt på forhånd. Her hadde de en julekonsert for barnehager i Stavanger. Små og store fikk en magisk opplevelse av orkestermusikk og skuespill! SPRÅKLØYPER: Vi delte gruppen i tre, to av dagene i uken. Vi leste : Gruppe 1 leste: Lille larsens hus som blåste bort. Gruppe 2 leste: Regnbuefisken. Gruppe 3 leste: Uvenner. Vi brukte ulike metoder: gjentagende lesing og lesing med lesestopp, og dialogisk lesing. Vi er opptatt av å overføre våre kulturtradisjoner, og gi barna gode opplevelser og minner i fellesskap! Adventsamlinger på blåklokke: Her tente vi lys, sang sanger sammen, og fortalte ulike julefortellinger. Til slutt trakk vi i kalenderen.

4 Dette skal vi arbeide med i forhold til progresjonsplanen
JANUAR Dette skal vi arbeide med i forhold til progresjonsplanen Felles fra årshjulet for januar: Grønn hverdag: Mørkedag 9. januar Storsamling fredag 25. januar I måneden som kommer starter vi på vanlige rutiner igjen med grupper på tvers, grupper på avdelingen, og turdager. Grønn hverdag: Resirkulering, fokus på bærekraftig utvikling. Fagområder: Er innom alle fagområdene i stort sett alt vi gjør. Språkløyper: Fortsetter med dialogisk lesing i små grupper, lesestopp og snakker sammen om bøkene. Grupper på tvers: 5 åringene vil i januar starte opp med skøyter. Vi er så heldige at vi har fått skjøyteinstruktører til å lære barna. For de to andre gruppene vil der komme en egen plan. I februar og mars vil Ine sin gruppe også starte med skøyter. Benedicte sin gruppe blir igjen i barnehagen og har annet opplegg. Vi kommer til å fortsette med arbeid i mindre grupper denne måneden. Og ha forskjellige aktiviteter som spill og øver på turtaking, matematikk, leser i bøker sammen, bordaktiviteter, og frilek. Barna leker godt sammen i mindre grupper, og vi ser at det er bra for gruppen vår. Vi vil også fortsette på temaet vårt: Vinter. Og ha felles aktiviteter sammen. Merkedager for Januar: Planleggingsdag 2. januar Bursdager: 4. januar: Herborg 6 år.


Laste ned ppt "Periodeplan for Januar 2019"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google