Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Agenda Vurdere tekniske hjelpemidler som kan hjelpe oss i jobbsøkerprosessen...! Takk for muligheten til å presentere en alternativ hjelpemiddel. La oss.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Agenda Vurdere tekniske hjelpemidler som kan hjelpe oss i jobbsøkerprosessen...! Takk for muligheten til å presentere en alternativ hjelpemiddel. La oss."— Utskrift av presentasjonen:

1 Agenda Vurdere tekniske hjelpemidler som kan hjelpe oss i jobbsøkerprosessen...! Takk for muligheten til å presentere en alternativ hjelpemiddel. La oss starte med å identifisere utfordringene.

2 Samarbeid for enklere hverdag!
Utfordringer Språkbarriere Nettverk Datakunnskap Identifisere 3 utfordringer som jeg håper vi kan gjøre noe med. Språkbarriere – kanskje mange som snakker lite norsk. Nettverk – trenger å utvide nettverket for å bli bedre kjent. Øker sjansen for jobbtilbud. Datakunnskap – mange er flink til å bruke data men lite skriving mht. oppsett osv. Så er det mange som ikke vet hvordan en CV eller søknad settes opp. Utfordringene er identifisert, la oss se på hva vi kan gjøre for å løse utfordringene. Samarbeid for enklere hverdag!

3 Bedre forståelse og grunnlag for å nå målet!
Språkbarriere Flerspråklig info og undervisnings- materiell. Tilgjengelig undervisningsmateriell på flerspråklig som kan brukes parallelt i og under undervisningen – for brukere med behov. Annen fordel er mulighet til å gjennomgå materiellet etter kurset i eget tempo og miljø. Bedre forståelse og grunnlag for å nå målet!

4 God oversikt og enkel oppdatering!
Nettverk Enkel oversikt på aktører som tilbyr ledige stillinger. Mange måter å utvide nettverket sitt på. Målet er å øke sjansen for å få jobb. Her snakker vi om et verktøy som samler meste brukte linker et sted. De som kommer hit er her for å få hjelp til å søke jobb, dermed betyr oversikten mye. God oversikt og enkel oppdatering!

5 Riktig verktøy er halve jobben!
Datakunnskap Minske terskelen på bruk av data uten at det går på bekostning av resultat. Kommet til sist men ikke minst viktig punkt. Formålet vårt er for å gjøre ting enklere og raskere. Full oversikt lett tilgjengelig. Fokus på våre kjerneområde. Profesjonell layout. ER DET MULIG? Riktig verktøy er halve jobben!

6

7 MinJobbCV.no Epost Passord


Laste ned ppt "Agenda Vurdere tekniske hjelpemidler som kan hjelpe oss i jobbsøkerprosessen...! Takk for muligheten til å presentere en alternativ hjelpemiddel. La oss."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google