Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

UKE 4 PLAN FOR 1.KLASSE januar. MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag 1 Plan-Norsk Felles- samling 100- dagersfest ! 2 leggings - Norsk Gym 3 dag!Matte.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "UKE 4 PLAN FOR 1.KLASSE januar. MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag 1 Plan-Norsk Felles- samling 100- dagersfest ! 2 leggings - Norsk Gym 3 dag!Matte."— Utskrift av presentasjonen:

1 UKE 4 PLAN FOR 1.KLASSE 26. - 29. januar

2 MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag 1 Plan-Norsk Felles- samling 100- dagersfest ! 2 leggings - Norsk Gym 3 dag!Matte Engelsk Matte 4 K&H Musikk Samfunns fag Fadder time 5 K&H Naturfag Kr.dom Norsk: Repetere bokstaver vi har lært. Tt, Ff, Bb, Aa og Ii. Matte: Kjenne til tallet 100. Telle med tiere opp til 100. Naturfag: Kunne navnet på noen kroppsdeler. Sosialt: Hold orden på tingene dine. Rydd på plassen din i garderoben. Mål

3 Til onsdag: Norsk : Les turteksten som står i lekseboka di. Les den tre ganger for en voksen. Matte : Gjør s. 13 i Matemagisk oppgavebok. Til torsdag: Norsk : Skriv ordene som står i lekseboka di. Matte : Gjør s. 14 i Matemagisk oppgavebok. Til fredag: Norsk: Les s. 132 i leseboka di. Les den tre ganger for en voksen. Naturfag: Si og pek på minst 5 kroppsdeler for en voksen hjemme. Verdiord for januar: Sannhet Tirsdag til torsdag: 100 dager på skolen: Ha med noe/lag noe som har med tallet 100 å gjøre. Vær kreativ!

4 TIL HJEMMET Elevene jobber godt i arbeidstimene på skolen og de begynner virkelig å mestre både lesing og skriving. Det så dere kanskje på den flotte boken de laget helt selv! For en fantasi Denne uken skal vi jobbe med tallet 100 i alle fag. På fredag har elevene gått på skolen i 100 dager, og dette må feires! I løpet av uken vil jeg at elevene har med seg en ting, eller lager noe som har med tallet 100 å gjøre (Noe det er 100 av, ting som ser ut som tallet 100, et bilde, figur, mat o.l.). Vær kreative! Dere velger hvilken dag som passer best for å ta med dette, men torsdag er fristen. Vi viser tingene frem i klassen, tar bilde av det og lager en bildeutstilling på hjemmesiden til skolen. Vi fortsetter å øve på bokstavlyder og regnefortelling denne uken. Viktig å øve på bokstavlydene hjemme også, jeg ser det funker! Elevene har fått et laminert alfabetark som alltid skal ligge i postkassen. Denne er fin å øve på, og ha foran seg når de leser lekser Ikke nøl med å ta kontakt hvis det skulle være noe! Mail: aslaug @ shps.no Tlf: 93225229 Vennlig hilsen Aslaug


Laste ned ppt "UKE 4 PLAN FOR 1.KLASSE januar. MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag 1 Plan-Norsk Felles- samling 100- dagersfest ! 2 leggings - Norsk Gym 3 dag!Matte."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google