Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Svartdalen av Anders Often (foto: David N. Barton) Har du vært i Svartdalen? IKKE? Men ta deg et tur, da vel! Svartdalen, Alna – jeg mener Alnas nedre.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Svartdalen av Anders Often (foto: David N. Barton) Har du vært i Svartdalen? IKKE? Men ta deg et tur, da vel! Svartdalen, Alna – jeg mener Alnas nedre."— Utskrift av presentasjonen:

1 Svartdalen av Anders Often (foto: David N. Barton) Har du vært i Svartdalen? IKKE? Men ta deg et tur, da vel! Svartdalen, Alna – jeg mener Alnas nedre kløft og juv Det er ikke Jutulhogget, Utladalen Berdølas kløft – enn ned forbi Sinjarheim, Aurlandsdalen Det er Oslo sentrum Fem-åtte steinkast fra marmorslott – Operabygg Oslo S, Barcode Dronning Euphemia – Oslo nye paradegate, men Svartdalen – Den ender brått i en sluk en gate | en by Et mosebevokst, et knelende gammelt almetre – eller det: Kan være starten på Svartdalen det kommer an på deg Går du oppover urskogsdalen fra Enebakkeveiens bro og ender ved Bryn bro, uansett – Det er like bra det er stolpete, hengende boltede tursti Ekebergs nordvendte flog Du aner de høye blokker – på Etterstad gjennom den tette løvskog (fortsettelse neste side)

2 På Alnaelvens nordlige bredd en trolldiger alm har falt Den kroppshøye strutseving skjuler dens grådige stamme i grønt en trebregne – se – jeg sier til David Der flyr en ørliten gjerdesmett, oi – Så fin stien er Passe bred, passe trygg Det kommer en jogger en dame med hund Vi fortsetter nedover, løvskogen henger med tunge blader Det er grønt. Det dufter fuktig av frodig skog Vi aner blokker mellom det grønne Vet Barcode er langt der nede, er omsluttet mykt Av elv av tunge blader den varme og fuktige luft Dette er Svartdalen. Urskogen Trapper og duvende sti. Midt. Midt der ned i byen Anders Often, 18.08.2014

3 Svartdalen av Anders Often (foto: David N. Barton) Har du vært i Svartdalen? IKKE? Men ta deg et tur, da vel! Svartdalen, Alna – jeg mener Alnas nedre kløft og juv Det er ikke Jutulhogget, Utladalen Berdølas kløft – enn ned forbi Sinjarheim, Aurlandsdalen Det er Oslo sentrum Fem-åtte steinkast fra marmorslott Operabygg, Oslo S, Barcode Dronning Euphemia – Oslo nye paradegate, men Svartdalen – Den ender brått i en sluk en gate, en by Et mosebevokst, knelende gammelt almetre – eller det: På Alnaelvens nordlige bredd en trolldiger alm har falt Den kroppshøye strutseving skjuler dens grådige stamme i grønt en trebregne – se – jeg sier til David Der flyr en ørliten gjerdesmett, oi – Så fin stien er Passe bred, passe trygg Det kommer en jogger en dame med hund Vi fortsetter nedover, løvskogen henger med tunge blader Det er grønt. Det dufter fuktig av frodig skog Vi aner blokker mellom det grønne Vet Barcode er langt der nede, er omsluttet mykt Av elv av tunge blader den varme og fuktige luft Dette er Svartdalen. Urskogen Trapper og duvende sti. Midt. Midt der ned i byen Anders Often, 18.08.2014 Kan være starten på Svartdalen det kommer an på deg Går du oppover urskogsdalen fra Enebakkeveiens bro og ender ved Bryn bro, uansett – Det er like bra det er stolpete, hengende boltede tursti Ekebergs nordvendte flog Du aner de høye blokker – på Etterstad gjennom den tette løvskog

4


Laste ned ppt "Svartdalen av Anders Often (foto: David N. Barton) Har du vært i Svartdalen? IKKE? Men ta deg et tur, da vel! Svartdalen, Alna – jeg mener Alnas nedre."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google