Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Plan for 2.klasse Uke 33-34 18. – 26. august. MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag 1Norsk Tegning 2Norsk MatteEngelsk Samfunnsfag 3 MatteMusikk Filmfestival.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Plan for 2.klasse Uke 33-34 18. – 26. august. MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag 1Norsk Tegning 2Norsk MatteEngelsk Samfunnsfag 3 MatteMusikk Filmfestival."— Utskrift av presentasjonen:

1 Plan for 2.klasse Uke 33-34 18. – 26. august

2 MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag 1Norsk Tegning 2Norsk MatteEngelsk Samfunnsfag 3 MatteMusikk Filmfestival Gym 4MatteEngslekGym Filmfestival Norsk 5Kr.domNaturfagKr.dom Filmfestival Norsk Mål for denne uken NorskKunne skrive hele alfabetet. MatteKunne skrive tallene opp til 20. EngelskSkrive tallene 1-5 med bokstaver. One, two, three, four, five. Gå gjennom målene sammen med en voksen og vurder deg selv: Grønt- Ja, jeg kan. Gult- Jeg kan nesten. Rødt- Jeg må øve mer.

3 Til fredag: Norsk: Skriv 3 setninger om hva du har gjort i sommer, i Min Store Leksebok. Husk overskrift. Du kan tegne noe til hvis du vil Til tirsdag: Norsk: Ta bokbind på Zeppelin elevbok (lesebok). Les s. 6 og 7 i leseboka. Matte: Gjør s. 4 i Matemagisk oppgavebok. Til onsdag: Matte: Gjør s. 5 i Matemagisk oppgavebok. Engelsk: Skriv tallene one, two, three, four, five i Min Lille Leksebok. Fyll ut hele linjen for hvert ord. Til torsdag: Norsk: Les s. 8 og 9 i Zeppelin lesebok. Les to ganger for en voksen. Til fredag: Norsk: Gjør oppgave 1 s. 9 i Zeppelin lesebok. Skriv svaret i Min Lille Leksebok. Matte: Gjør s. 6 i Matemagisk oppgavebok. Verdiord for august: Kjærlighet

4 Til hjemmet Velkommen tilbake mine stjerneskudd! Håper dere har hatt en flott sommer! Jeg har savnet alle dere og har gledet meg veldig til å starte 2.klasse sammen med dere! Vi skal ha det kjekt! Allerede på torsdag 25.august er vi invitert til Karmøy kino for å se «Min nabo Totoro». Jeg lurer da på om det er noen foreldre som kunne hjulpet til med skyss til dette? Filmen begynner kl 11, og varer ca 1,5 time. Send meg melding så snart dere vet om dere kan kjøre. Vi trenger minst to biler Nytt dette året er at hver tirsdag og torsdag er det felles lunsj i gymsalen. Disse dagene slipper elevene å ta med seg mat. Det kan hende at vi legger noen av turdagene til disse dagene, men da tar vi maten med i en sekk. Det er viktig å se når det blir turdager slik at elevene har med seg passende klær og tursekk. Klær som gjerne kan ligge på skolen: -Regntøy -Støvler -Minst ett klesskift -En tykk genser (ull/fleece) -Noen par sokker ( et par ull er gull) -Gymsko/-sokker (Dette skal alle ha på skolen) Elevene får hver sin boks som blir stående på gangen, i tillegg til en knagg som de kan henge klær på. Anbefaler å skrive navn i alt som blir sendt med på skolen, det var en del klær i fjor som fortsatt savner sine eiere Elevene har fått med seg hjem en lapp om høstferien. Dere skal velge hvilken uke dere vil ha ferie i, og levere inn i løpet av neste uke. Viktig å ikke levere inn for sent. De har også fått med seg en lapp om leksehjelpordningen på skolen. Svarfrist 29.august. Lever gjerne lappen inn sammen med lappen om høstferie. Jeg og Hellen Cathrine gleder oss veldig til dette året, i et helt nytt klasserom. Hvis dere lurer på noe er det bare til å ta kontakt med meg. Tlf: 93225229 Vennlig hilsen Aslaug


Laste ned ppt "Plan for 2.klasse Uke 33-34 18. – 26. august. MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag 1Norsk Tegning 2Norsk MatteEngelsk Samfunnsfag 3 MatteMusikk Filmfestival."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google