Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

 Foreldremøte Trolldalen 2003 Onsdag 21.august 2013.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: " Foreldremøte Trolldalen 2003 Onsdag 21.august 2013."— Utskrift av presentasjonen:

1  Foreldremøte Trolldalen 2003 Onsdag 21.august 2013

2  Plan for resten av fotballsesongen  Informasjon om cuper  Hva trener vi på?  Plan for høsten/tidlig vinter  Cupplaner de nærmeste årene  Kostnader/Dugnader  Antall lag 2014 (7'er fotball)  Veien videre for Trolldalen IF?  Evaluering av sesongen/idrettsskolen

3 Høsten 2013  Se treningsplan fram til oktober.  Se kampoversikt fram til oktober.  Cup i Oslo søndag 8.september  7-er cup på Selbak lørdag 14 eller søndag 15.september  Avslutningscup på Østsiden søndag 22.september

4 Ready Cup 8.september  18 barn meldt seg på – 3 lag – 3 kamper pr lag. Hvis de som ikke har meldt seg på ønsker å være med er det flott.  Kamper tidlig søndag – tidlig avreise fra bunnpris.  Etter turnering – Tusenfryd for alle. Inngangsbillett for spillerne tas fra lagskassen. Søsken og foreldre må betale selv.  Bruker pizzakvelden vi vant for felles måltid på Tusenfryd.  Har fått pris for inngang Tusenfryd 240 pr billett.  Trenger voksne for transport. Påmelding via epost og innbetaling av billettkostnader til konto: innen førstkommende søndag. Skriv i mailen om dere kan kjøre og hvor mange det er plass til i bilen.

5 7-er cup på Selbak  På grunn av en lagleder har vi meldt på bare et lag.  De 11 som har flest lagstreninger før 1.september får tilbud om å være med.

6 Avslutningscup på Østsiden  Søndag 22.september  3 lag – 3 kamper pr lag.  Forfall må meldes snarest slik at vi evt kan få med 2004- spillere. Men de har også cup så fint om dere prøver å få det til.

7 Hva trener vi på?  Fokus på ballmestring og basisferdigheter (medtak/mottak – pasning).  Hurtighet/koordinasjon  Mye spill – (utover vinteren må vi selv om det ikke er god spillerutviklinng prioritere noe spill på 7-er bane)  Konsentrasjonsnivå, interesse og ferdigheter spriker veldig. ALLE har mye å gå på i fht å være fokusert. Vi bruker mye tid på hysjing osv. Slitsomt! Støynivået er fortsatt unormalt høyt.

8 Plan for høsten/tidlig vinter  Trener ute så lenge banen er åpen.  1 ”obligatorisk” lagstrening  1 ”frivillig lagstrening  1 1 felles ”ivrig”-økt med Kråkerøy (ikke spikret pr d.d.)  Felles lørdagstreninger (på tvers av årskull) (Dette er ikke spikret) fram til jul  Ønske om basistrening lørdag formiddag (motorikk, koordinasjon, spenst osv)  Etter basistreningen går vi ut og spiller fotball på banen.  Keepertrening inne med keepertrener for de som ønsker det.  Etter jul ønsker vi å fortsette med turn på Active Center (koster en del)

9 Cup sommeren 2014  Naturlig å prøve overnattingscup.  Sandar Cup i Sandefjord har fått gode referanser av andre.  Fredag – søndag før skolen starter.  Må være ønske fra foreldrene og ungene. Krever også mange voksne som forplikter seg til å være med.

10 Cuper framover  2015 – overnattingscup forsommeren i Sverige (relativt rimelig – krever voksne). Helg.  2016 – Norway Cup (overnatting i Oslo eller kjøring – krever voksne). Uke.  2017 – Dana Cup (relativt dyrt – krever voksne). Uke.

11 Kostnader/dugnader  Lite av det vi planlegger koster noe særlig.  Turning på Active Center er kostnadskrevende (ca 1500 pr gang). Vi har ønske om å være der en gang i uka etter jul.  Egenandel?  Dugnader?  Cuper med overnatting koster etter hvert penger.  Norway cup med overnatting og mat på skole koster 2200 pr spiller  Dana Cup med overnatting og mat på skole koster (her kommer ferje og transport i tillegg – regner med kostnadene pr spiller er like som NC)

12 Dugnader  Matfold 5,6,7,8 september – trenger mange torsdag til søndag  Varetelling Bunnpris søndag 1.september  Salg av toalettpapir – mulighet for å tjene penger på noe alle bruker.  Forslag til andre dugnader/sponsorinntekter

13 Lag i 2014  Starter med 7-er fotball. 6 utespillere og 1 keeper.  Naturlig å ha 10/11 spillere pr lag.  Pr dags dato er vi 23 spillere -> 2 lag.  Påmelding av lag skjer januar/februar. Må ha forpliktende svar fra alle at de har planer om å være med neste sesong.  7-er er en krevende spilleform og resultatene vil nok variere i enda større grad enn det har gjort til nå. Flere klubber som har spilt 7- er i år og nok er mer forberedt enn det vi er.

14 Evaluering av sesongen/idrettsskolen  Tanker og innspill om idrettsskolen  Regner med at det blir videreført etter jul på noenlunde lik måte som i år.  Aktiviteter  Omgang  Tanker og innspill om fotballsesongen  Differensierte treninger (tilpasset opplæring)  Spilletid  Antall cuper  Rullering av lag

15 Veien videre for Trolldalen IF?  Stormøte onsdag 4.september.  Bakgrunnen er at Kråkerøy har tatt kontakt for å se på muligheten for samarbeid/sammenslåing.  Trolldalen har en liten organisasjon hvor mange jobber faller på få mennesker.  Oppfordrer alle til å komme på møtet. Mye taler for at styret i Trolldalen er positive til å se på en sammenslåing med Kråkerøy IL.

16 Eventuelt  Ferdighetsmerkedag lørdag 25.  Kiosksalg/øvelsesvakter  Trolldalenfest lørdag 26.oktober.


Laste ned ppt " Foreldremøte Trolldalen 2003 Onsdag 21.august 2013."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google