Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Oppgave i) Til 4. oktober: i) eller ii) Til 1. november: iii) i)Gjør rede for Connels begrep om ”hegemonisk maskulinitet” og Whiteheads begrep om ”The.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Oppgave i) Til 4. oktober: i) eller ii) Til 1. november: iii) i)Gjør rede for Connels begrep om ”hegemonisk maskulinitet” og Whiteheads begrep om ”The."— Utskrift av presentasjonen:

1 Oppgave i) Til 4. oktober: i) eller ii) Til 1. november: iii) i)Gjør rede for Connels begrep om ”hegemonisk maskulinitet” og Whiteheads begrep om ”The Masculine Subject”. Gjør rede for forskjeller og likheter mellom de to begrepene. Trekk gjerne inn andre perspektiver på makt og maskulinitet som er representert i pensumtekstene.

2 Oppgave ii) ii) Gjør rede for hvordan man kan se ”maskulinitet” som en moderne konstruksjon. Ta utgangspunkt i minst to av tekstene representert på pensum. Trekk gjerne inn andre perspektiver som er representert i pensumtekstene.

3 Oppgave iii) Ta utgangspunkt i minst to ulike teoretiske perspektiver på maskulinitet. Drøft hvordan man kan forstå endring (eller mangel på endring) med utgangspunkt i disse teoriene. (NB! Det kan være en fordel å ta utgangspunkt i de perspektivene du har skrevet om i i) eller ii). Relater diskusjonen til teorier representert i pensumtekstene om kropp og seksualitet, om arbeidsliv eller om familieliv.


Laste ned ppt "Oppgave i) Til 4. oktober: i) eller ii) Til 1. november: iii) i)Gjør rede for Connels begrep om ”hegemonisk maskulinitet” og Whiteheads begrep om ”The."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google