Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Hvordan vi fant det ut... Vi søkte først mye på internett og leste i bøker. Når det ikke var noe mer å lese igjen på skolebibloteket, og ikke noe mer.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Hvordan vi fant det ut... Vi søkte først mye på internett og leste i bøker. Når det ikke var noe mer å lese igjen på skolebibloteket, og ikke noe mer."— Utskrift av presentasjonen:

1

2

3 Hvordan vi fant det ut... Vi søkte først mye på internett og leste i bøker. Når det ikke var noe mer å lese igjen på skolebibloteket, og ikke noe mer å finne på internett måtte vi finne på noe annet.

4 Vi begynte å lage spørsmål til å intervjue en lege. Når vi endelig var ferdig ringte vi til Sarpsborg legekontor. Men vi fikk ikke time der. Så vi intervjuet tanta til Aurora som var lege

5 Hva vi fant ut... Vi fant ut at de hvite blodcellene er selve immunforsvaret. De hvite blodcellene strømmer til der det er bakterier og sår. Når man har dårlig immunforsvar så klarer ikke de hvite blodcellene å få bort bakteriene og da blir du syk.

6 Spørsmålet:Spørsmålet: Hvorfor har noen dårligere immunforsvar enn andre?Hvorfor har noen dårligere immunforsvar enn andre? Svar:Svar: 1. Man kan ha en sykdom for eksempel Aids.1. Man kan ha en sykdom for eksempel Aids. 2. Det er arvelig, så hvis moren har dårlig immunforsvar kan det smitte over til barnet.2. Det er arvelig, så hvis moren har dårlig immunforsvar kan det smitte over til barnet. 3. Det er medfødt.3. Det er medfødt.

7


Laste ned ppt "Hvordan vi fant det ut... Vi søkte først mye på internett og leste i bøker. Når det ikke var noe mer å lese igjen på skolebibloteket, og ikke noe mer."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google