Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Bjørn Erik Korum Hansen

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Bjørn Erik Korum Hansen"— Utskrift av presentasjonen:

1 Bjørn Erik Korum Hansen
Trenerseminar Bjørn Erik Korum Hansen

2 Agenda På Klubbhus På Kunstgress Intern Kamp Treningsplaner
Hva og hvorfor Øvelsesbank Spørsmål sportslig utvalg På Kunstgress Gjennomgang plan Gjennomgang plan Bistand øvelser 2004 og 2005 Intern Kamp Agenda

3 Kunnskap om hvordan man skal trene de enkelte ferdigheter og egenskaper.
For eksempel styrke, utholdenhet, bevegelighet, mentale ferdigheter og tekniske ferdigheter. I sin helhet resulterer det i en langsiktig plan, over flere år: Barna utvikler seg individuelt og kollektivt som mennesker og fotballspillere Drive skadeforebyggende Skape gode prestasjoner i forhold til ønsker Det er utfordrende, tidkrevende og lett å bomme. Hva er en treningsplan?

4 Hvorfor treningsplaner?
Kunnskap om hvordan man skal trene ferdigheter og egenskaper må sees i lys av behov og ønsker. Se trenerforum 1 Forsikringen mot tilfeldig utvikling Systematisk progresjon Ikke foreldreavhengig Klubben og klubbens visjon i sentrum For eksempel enklere med hospitering For eksempel enklere med fellestreninger Enklere å skape en blå tråd Hvorfor treningsplaner?

5 Hvordan sette opp treningsplaner?
1.    Hovedmålsetting For eksempel klubbens visjon 2.    Arbeidskravsanalyse For eksempel krav fra valg av spillestil For eksempel krav for å spille på et gitt nivå 3.    Kapasitetsanalyse Ferdighets- og prestasjonsnivå i forhold til arbeidskrav 4.    Målsetting for perioden Målsettingen kan være et definert nivå på individuell og kollektiv kapasitet 5.    Utarbeiding av langsiktige og kortsiktige treningsplaner Treningsplanen kan være en årsplan, en periodeplan, en ukeplan eller en øktplan. Treningsinnhold og -struktur beskrives mer eller mindre detaljert. Hvordan sette opp treningsplaner?

6 Foreløpig tiltenkt struktur Treningsprosessen dokumenteres, evalueres og justeres kontinuerlig. Planlegging, gjennomføring og justering Gjensidig påvirkning mellom plan, gjennomføring og justering.

7 Spørsmål til sportslig utvalg
Hva skjer med kunstgressbanen på Vassbonn? Hva kan man forvente av trenerkoordinator Fastsettelse av treningsavgift burde være i november Spørre om midler til eksterne foredragsholdere Utstyrssituasjon i klubben. Lite baller, når kommer draktene. Spørsmål til sportslig utvalg


Laste ned ppt "Bjørn Erik Korum Hansen"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google