Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

”Bygg en by i 2.klasse” Dette er et prosjekt som skal gå over 1 uke.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "”Bygg en by i 2.klasse” Dette er et prosjekt som skal gå over 1 uke."— Utskrift av presentasjonen:

1 ”Bygg en by i 2.klasse” Dette er et prosjekt som skal gå over 1 uke.
Klassen vil bli delt i 4 grupper som sammen skal lage hvert sitt miljø med bygninger. Elevene får utdelt en del papp og papir samt noe ferdig materiell som f.eks melkekartonger, tomme tørkeruller og lignende.

2 Mål i L-97 I opplæringen skal elevene
undersøke forskjellige former,figurer og mønstre slik vi møter dem i omgivelsene, f.eks i bygninger og ulike hustyper, i møbler, redskaper og tekstiler gjøre seg nærmere kjent med sirkler og mangekanter, spesielt firkanter, trekanter, terninger og andre rette prismer, sylindrer og kuler- samtale om egenskaper Bruke mål til å sammenlikne forskjellige lengder og arealer og uttrykke størrelsene med enheter som de gjerne selv kan være med på å bestemme.

3 Geometriske figurer trekant kvadrat sirkel rektangel

4 Ut på tur! Etter en liten innledning mandag morgen med konkretiseringsmateriell, tar vi med klassen ut til et nærliggende område. Her ser vi på ulike bygninger konsentrert om de gitte geometriske figurene. Vi vil også gjøre elevene kjent med reelle lengder og størrelser.

5 Arbeidsmåter Idémyldring
Elevene bestemmer seg for ulike byggverk gruppen vil konsentrere seg om. Klippe og lime Måle med linjal(nøyaktighet) Presentasjon: elevene forteller og viser hverandre hva de har gjort og hvilke geometriske figurer de har blitt kjent med.


Laste ned ppt "”Bygg en by i 2.klasse” Dette er et prosjekt som skal gå over 1 uke."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google