Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Rotary Ecuador Health and Education Center

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Rotary Ecuador Health and Education Center"— Utskrift av presentasjonen:

1 Rotary Ecuador Health and Education Center
Rotary International District 4400 ROTARY CLUB QUITO VALLE INTEROCEANICO Rotary Ecuador Health and Education Center Alle Rotary-klubber, enkeltpersoner og bedrifter i D-2310 inviteres til å delta i dette helse- og utdanningsprosjektet i Ecuador. Bli med på reisen! Lokalt Regionalt Nasjonalt Internasjonalt

2 ROTARY CLUB QUITO VALLE INTEROCEANICO
Rotary International District 4400 ROTARY CLUB QUITO VALLE INTEROCEANICO Rotary Ecuador Health & Education Center Prosjekt koordinator for D-2310 Tor Steinsrud, Oslo Nord RK

3 Quito Rotary Club Ecuador Health and Education Center En stor dag med skoleåpning for Quito Rotary Club

4 Quito Rotary Club Ecuador Health and Education Center
Gode og trygge smil som kommer fra hjertet er godt å se.

5 Quito Rotary Club Ecuador Health and Education Center
I utgangspunktet et samfunn med nærmest manglende utdanning. 3 av 10 barn fullfører ikke grunnskole. 4 av 10 tenåringer når 10 års videregående skole. Utdanning er i utgangspunktet ikke prioritert av far i familien. Prosjektet må endre familiens holdning i forhold til utdanning.

6 Quito Rotary Club Ecuador Health and Education Center
Fra D-2310 handler det om å bidra med penger. Vi mener vi er privilegert som får anledning til å bidra i dette arbeidet. Klubben lokalt gjør jobben. Oslo Nord RK har besluttet å bidra med NOK ,- pr. år i tre år fremover. I D-2310 har vi et mål om NOK ,- inneværende Rotary år. Med 58 klubber er det i snitt NOK ,- pr. klubb. Med 2470 medlemmer er snittet NOK 235,- pr. medlem. Her bør vi alle bidra, og si ja takk til muligheten!

7 Quito Rotary Club Ecuador Health and Education Center
Oslo Nord RK har opprettet en egen konto for prosjektet. Quito Rotary Club, Ecuador Health and Education Center. Oslo Nord RK: (DnB) Kontoen disponeres av klubbens kasserer som kommuniserer tett med klubbens styre i saken. Vi ber om at midler innbetales til denne konto. Etter søknad om støtte med DDF-midler sendes pengene til Norsk Rotary Forum som overfører midlene til Quito Rotary Club. Koordinator for D-2310 : Tor Steinsrud Koordinator for Norge: Arne Sæther Koordinator i Ecuador: Odd Hanssen, Quito Rotary Club:

8 Quito Rotary Club Ecuador Health and Education Center
Vi tror at alle som har sett denne presentasjonen og som setter seg litt inn i forholdene i dette området i Ecuador, fort ser at her vil hjelpen gi raske og konkrete resultater. Vi håper å gjøre dette til et aktivt og samlende prosjekt i D-2310 og ser frem til klubbenes positive tilbakemelding: Klubb:_______________________________ Gir kr:_____________________________ Send din melding ved overføring til konto (DnB). Vi garanterer for 100% sikkerhet for pengene og løpende info i prosjektet vil bli gitt fra Oslo Nord RK v/Tor Steinsrud.

9 Quito Rotary Club Ecuador Health and Education Center
Dette var og er utgangspunktet….. Vår løsning er helse og utdanning. Rotary D-2310 vil skape forutsetninger for positiv utvikling.

10 Quito Rotary Club Ecuador Health and Education Center
En solskinnshistorie med forankring i Distrikt 2310. Dette er fremtiden! Et utviklingsprosjekt hvor Rotary har kontroll. BLI MED PÅ DEN VIDERE REISEN!


Laste ned ppt "Rotary Ecuador Health and Education Center"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google