Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Vurdering Na 105 14/4-09. Hvordan få til god vurdering Hemmeligheten: for å kunne gi god vurdering er gode oppgaver viktige! Den formelle vurderingen.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Vurdering Na 105 14/4-09. Hvordan få til god vurdering Hemmeligheten: for å kunne gi god vurdering er gode oppgaver viktige! Den formelle vurderingen."— Utskrift av presentasjonen:

1 Vurdering Na 105 14/4-09

2 Hvordan få til god vurdering Hemmeligheten: for å kunne gi god vurdering er gode oppgaver viktige! Den formelle vurderingen er rettet mot i hvilken grad elevene oppnår kompetansemålene (produkt). I den uformelle vurderingen er det viktig å kommentere prosess (hvordan eleven jobbet med oppgaven – og hva som eventuelt kan forbedre resultatet). Dette for å bevisstgjøre eleven på egen læring.

3 Tilbakemelding til eleven Av endelig produkt eller produkt under arbeid? Muntlig eller skriftlig? Hva som er bra!! Hva som kan gjøres bedre? (formuleres som spørsmål eller kommentar?)


Laste ned ppt "Vurdering Na 105 14/4-09. Hvordan få til god vurdering Hemmeligheten: for å kunne gi god vurdering er gode oppgaver viktige! Den formelle vurderingen."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google