Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

”SITTESKULPTURER” Åpen konkurranse om utforming av 5 nye sitteskulpturer for Drammens Elveparker Bakgrunn: Et ønske om å fortsette utplasseringen av moderne.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "”SITTESKULPTURER” Åpen konkurranse om utforming av 5 nye sitteskulpturer for Drammens Elveparker Bakgrunn: Et ønske om å fortsette utplasseringen av moderne."— Utskrift av presentasjonen:

1 ”SITTESKULPTURER” Åpen konkurranse om utforming av 5 nye sitteskulpturer for Drammens Elveparker Bakgrunn: Et ønske om å fortsette utplasseringen av moderne skulpturer i elveparkene våre Behov for å skaffe oss et større utvalg Response: 112 innkomne forslag! Gjennomføring: Bystyresak 26.10.2010 Utlysning nov/des 2010 Innlevering 25. februar 2011 Juryarbeid 17, 18 og 22. mars. Kunngjøring av resultat 28. april 2011 Videre arbeid - byggesaksbehandling (adm) - utplassering og åpning

2 ”SITT I SIKTE” Kunstner: Hilde Aagaard

3 JUBILEUMSSKULPTUREN 2011


Laste ned ppt "”SITTESKULPTURER” Åpen konkurranse om utforming av 5 nye sitteskulpturer for Drammens Elveparker Bakgrunn: Et ønske om å fortsette utplasseringen av moderne."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google