Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

LONDON-TUR 2008 MALERNES FORENING VI I MALERNES FORENING ØNSKER Å TA VARE PÅ ALLE VÅRE ENKELTMEDLEMMER.HER ER ALLE LIKE VIKTIG. ETTER AT VI HAR GJENNOMFØRT.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "LONDON-TUR 2008 MALERNES FORENING VI I MALERNES FORENING ØNSKER Å TA VARE PÅ ALLE VÅRE ENKELTMEDLEMMER.HER ER ALLE LIKE VIKTIG. ETTER AT VI HAR GJENNOMFØRT."— Utskrift av presentasjonen:

1 LONDON-TUR 2008 MALERNES FORENING VI I MALERNES FORENING ØNSKER Å TA VARE PÅ ALLE VÅRE ENKELTMEDLEMMER.HER ER ALLE LIKE VIKTIG. ETTER AT VI HAR GJENNOMFØRT VÅRT FØRSTE 40-TIMERS BASKURS 1, ØNSKET VI Å HONORERE DELTAKERNE MED EN LITT ANNERLEDES AVSLUTNING. STYRET I MALERNES FORENING BEVILGET PENGER SLIK AT VI FIKK GITT NOE DELTAKERNE PÅ KURSET VIRKELIG FORTJENTE, EN LANG- WEEKEND I LONDON I SLUTTEN AV NOVEMBER 2008. AV HØYDEPUNKT PÅ TUREN KAN NEVNES BESØK HOS UCATT BRITAIN, ENGELSK FAGFORENING, OG IKKE MINST ENGELSK FOTBALL LIVE. PÅ DE NESTE SIDENE KAN DU LA FILME RULLE, OG TA DEL I VÅR MEGET VELLYKKEDE TUR.

2 LONDON-TUR 27.-30.11.2008

3 ROYAL NATIONAL HOTEL

4 ETTER EN 2-TIMERS FLYTUR TRONDHEIM-STANSTED, OG TOGET INN TIL BYEN, ER VI ENDELIG UTE AV LIVERPOOL STREET STATION. JAN THORE SUGER TIL SEG STORBY-LUFTA.

5 RETT I TAXI, OG STRAKE VEIEN TIL ROYAL NATIONAL HOTEL.

6 JAN RUNE DELER STOLT UT EN UNIK T-SKJORTE TIL HVER DELTAKER

7 LONDON-TUR 2008 EN FORNØYD LEDER AV MALERNES FORENING, JAN RUNE BROVOLD, KLAR FOR TAKE-OFF TORSDAG FORMIDDAG

8 RAYMOND HEGDAHL

9 ROBERT ROGNAN

10 JON MAGNE RØNSBERG

11 TOR ARNE OG EIRIK

12 ALL STAR TEAM PÅ TUR. FRA VENSTRE: EIRIK, ROBERT, ODDBJØRN, PAWEL, JON MAGNE, MARIUS O, RAYMOND, SNORRE, JAN RUNE, TOR ARNE, HÅVARD, TOR ERIK, MARIUS T OG ROGER. JAN THORE OG JOE BAK KAMERA

13

14 GÅ VIDERE TIL DEL 2


Laste ned ppt "LONDON-TUR 2008 MALERNES FORENING VI I MALERNES FORENING ØNSKER Å TA VARE PÅ ALLE VÅRE ENKELTMEDLEMMER.HER ER ALLE LIKE VIKTIG. ETTER AT VI HAR GJENNOMFØRT."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google