Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Kort introduksjon til Ressurssystemet. Hensikten med systemet Ressurssystemet skal gjøre det mulig for Røde Kors å samle alle ressurser i ett felles system.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Kort introduksjon til Ressurssystemet. Hensikten med systemet Ressurssystemet skal gjøre det mulig for Røde Kors å samle alle ressurser i ett felles system."— Utskrift av presentasjonen:

1 Kort introduksjon til Ressurssystemet

2 Hensikten med systemet Ressurssystemet skal gjøre det mulig for Røde Kors å samle alle ressurser i ett felles system.  Ressurssystemet gir Røde Kors mulighet til å håndtere:  Materiell og utstyr (registreres på ulike måter)  Eiendom  Sivil kompetanse (utdannelse, erfaring, språk og sertifikater)  Røde Kors-kompetanse (Kurs, verv, erfaring)  Tilgjengelige kurs og opplæringstiltak

3

4 BrukergruppeTillgang MEDL De fleste medlemmer skal ha rolle MEDL i Ressurssystemet. Denne rollen innebærer at man har mulighet å registrere sin egen kompetanse og skrive ut et Røde Kors-CV. Som MEDL kan man også søke i kurskatalog og melde seg på kurs. KOMP Rollen er tilpasset for personer som har spesielt ansvar for kurs og kompetanse. I tillegg til funksjonene som MEDL har tilgang til kan KOMP opprette nye kurs, administrere kurs samt redigere og kvalitetssikre kompetanse på andre i sin forening. KOMP har tilgang til å søke i rapporter over kompetanse på landsbasis. LOG Rollen er tilpasset for personer med spesielt ansvar for utstyr. I tillegg til funksjonene som MEDL og REG har så kan LOG søke etter materiell og utstyr på landsbasis. Rollen er passende for eksempelvis lokalforeningsledere. I Hjelpekorpset kan denne rollen passe bra for operative ledere eller depotledere. OPER Tilgang til funksjonene som MEDL, REG, KOMP og LOG har. OPER har en overordnet rolle og har tilgang til samtlige funksjoner som har med utstyr, eiendom og kurs- og kompetanse å gjøre. Rollen er passende for eksempelvis lokalforeningsledere, korpsledere, distriksansatte og operative ledere. ADMK Rolle for ansatte sentralt med spesialansvar for kurs- og kompetanse. ADML Rolle for ansatte sentralt med spesialansvar for utstyr- og materiell.


Laste ned ppt "Kort introduksjon til Ressurssystemet. Hensikten med systemet Ressurssystemet skal gjøre det mulig for Røde Kors å samle alle ressurser i ett felles system."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google