Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

OPPGAVE 3 ORGANISASJONSPLAN.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "OPPGAVE 3 ORGANISASJONSPLAN."— Utskrift av presentasjonen:

1 OPPGAVE 3 ORGANISASJONSPLAN

2 Som organisasjonsform velger jeg Totalentreprise
Som organisasjonsform velger jeg Totalentreprise. Dette fordi jeg synes det er den formen som passer best for dette prosjektet. Jeg leier inn en profesjonell mann som blir min prosjektleder (PL) for å kontrollere og følge opp entreprenøren. Det gir meg god oversikt i hva som skjer og jeg kan forholde meg til kun èn entreprenør, og i tillegg er det ryddig med tanke på hvem som har ansvar for hva.

3 Organisasjonskartet blir da som følger:
Meg selv Min PL Mayhassen Fjellbygg HMS/KS Administrasjon Jan`s kafferåd AS Jorunn`s El.Inst.AS Trond`s Tømrere AS Ove`s Ovner AS

4 Mayhassen Fjellbygg AS blir generalentreprenør og PL, som for øvrig er den eneste jeg har kontrakt med. Mayhassen står selv for kontrakt med de andre firmaene(UE`ene), arkitekt, RIB og RIE. Jeg har fått opplyst at Mayhassen pleier å bruke et konsulentfirma (Jan`s Kafferåd AS) med gamle og erfarne medarbeidere. De blir da stående litt på siden i kartet for å markere at de er nettopp rådgivere/konsulenter. Om Jorunn, Trond eller Ove har behov for innleide folk kommer de selvsagt under J,T eller O igjen. Det eneste jeg selv har ordnet i forbindelse med byggingen, er forbrenningsovnen. Den har jeg beskrevet hvordan skal være og overlatt resten til Mayhassen. Kontrakter mellom Mayhassen og for eksempel Jorunn vil være en standard kontrakt mellom to likeverdige profesjonelle parter. Kontraktene bygger på NS 3431 som gjelder for Totalentreprise. Jeg forlanger at alle kontrakter skal inneholde en klausul om solidaransvar med tanke på lønn, feriepenger etc.


Laste ned ppt "OPPGAVE 3 ORGANISASJONSPLAN."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google