Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Dette er reguleringsendringen: Denne illustrasjonen er byttet ut med denne: Plankartet er ikke endret – ingenting er endret ellers i bestemmelser eller.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Dette er reguleringsendringen: Denne illustrasjonen er byttet ut med denne: Plankartet er ikke endret – ingenting er endret ellers i bestemmelser eller."— Utskrift av presentasjonen:

1 Dette er reguleringsendringen: Denne illustrasjonen er byttet ut med denne: Plankartet er ikke endret – ingenting er endret ellers i bestemmelser eller kart mht utnyttelsesgrad, høyder, antall enheter. Kort sagt: Alt som har med utsyn, innsyn og trafikk å gjøre er uforandret fra den vedtatte planen

2 Det er gjort omfattende studier for å dokumentere prosjektets synlighet både helt nært og fjernvirkning

3 Det er i ferd med å bli et flott prosjekt arkitektonisk formet av Thale Bjørnerheim m.flr. på CUBUS - både som bygninger og landskap/park som supplerer områdets villabebyggelse helt i tråd med bl.a. Wilhelm Mohr (og Eilert Eilertsens) ønsker

4

5 Dette er et prosjekt som vil berike både nærmiljø og Bergens boligarkitektur


Laste ned ppt "Dette er reguleringsendringen: Denne illustrasjonen er byttet ut med denne: Plankartet er ikke endret – ingenting er endret ellers i bestemmelser eller."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google