Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

haircare avslutt start Vakkert hår utenfra og inn

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "haircare avslutt start Vakkert hår utenfra og inn"— Utskrift av presentasjonen:

1 haircare avslutt start Vakkert hår utenfra og inn
© 2002 Nu Skin Europe

2 Nutricentials™ er effektive næringsstoffer som beskytter mot miljøskader og fremhever sunt hår på en naturlig måte.

3 Quinoa, solsikkeeekstrakt, antioksidanter, vitaminer og pleiende plantestoffer er blant ingrediensene i nutricentials™. De tilføres håret i sin reneste og mest konsentrerte form, noe som gir sunt og lettstelt hår utenfra og inn.

4 Ingredienser Quinoa - Rik på proteiner. Brukes i Sør-Amerika, hvor den kalles "kornets mor". Denne nutricentials™-ingrediensen reparerer skadet hår og gir volum og glans. Virkningsfulle vitaminer - Provitamin B5 (pantenol), naturlig E-vitamin og C-vitamin styrker håret og tilfører næring.

5 Ingredienser Ceregen® - Ekslusivt hveteprotein som reparerer og styrker håret og tilfører fuktighet. Ekstrakt fra drueblad - Effektiv antioksidant som er rik på C-vitamin. Grapefrukt- og ananasekstrakt - Bidrar til å fjerne rester av pleie- og stylingprodukter.

6 Ingredienser Pleiende plantestoffer - Bladekstrakt fra aloe barbadensis, kaprifol, kamille og rosmarin virker naturlig beroligende på hår og hodebunn. Natrium-PCA - Beskytter mot tørt hår ved å holde på fuktigheten i hårskaftet. Peppermynte-ekstrakt og mentol - Styrker hodebunnen og gir en kjølig, frisk følelse.

7 Ingredienser Solsikkeekstrakt - Gir håret naturlig beskyttelse mot UV-stråler og forurensning. Rik på proteiner og mineraler. Gir håret glans og reduserer solbleking. Avokado-olje - Gir håret naturlig fuktighet, pleie og glans uten at det føles tungt.

8 Sjampo rengjør hår og hodebunn for stylingprodukter og urenheter.
Balsam er uunnværlig for å forebygge hårskader. Etterlater håret sunt og lettstelt.

9 I Nu Skins haircare-serie finner du sjampoer og balsamer som er tilpasset de ulike hårtypenes behov.
Tørt, skadet og kjemisk behandlet hår Normalt til fett hår Alle hårtyper

10 Tørt, skadet og kjemisk behandlet hår
hydrakind™ moisturizing shampoo Inneholder soyaprotein som tilfører hår og hodebunn viktige næringsstoffer.

11 Tørt, skadet og kjemisk behandlet hår
hydrakind™ moisturizing conditioner Inneholder proteinrik soya og Quinoa som gjenoppretter fuktighetsbalansen, gir styrke og gjør håret lettstelt. Anbefales til langt hår.

12 Tørt, skadet og kjemisk behandlet hår
makeamends™ clarifying shampoo Rengjør dyptgående og revitaliserer håret med grapefrukt- og ananasekstrakt. Peppermynteekstrakt og mentol styrker hodebunnen og gir en frisk følelse. Brukes en gang i uken eller etter behov for et best mulig resultat. Anbefales før bruk av hårfarge.

13 Tørt, skadet og kjemisk behandlet hår
makeamends™ deep conditioning treatment De positivt ladde balsamstoffene binder seg til skadet hår. Produktet tilpasser seg hårets behov og reparerer og gjenoppbygger hårskaftet. Inneholder de naturlige pleiestoffene Quinoa og avokadoolje. Gir glans og styrke og gjør håret lettstelt. Brukes en gang i uken for best mulig resultat.

14 Normalt til fett hår dailykind™ mild shampoo
Rengjør håret skånsomt fra rot til tupp. Tilfører næring og styrker håret med risprotein og Quinoa. Anbefales til daglig bruk.

15 Normalt til fett hår dailykind™ mild conditioner
Lett balsam til daglig bruk. Inneholder risprotein og Quinoa som beskytter håret og tilfører fuktighet. Håret føles mykt, sunt og kraftfullt.

16 Alle hårtyper 4-in-1™ shampoo, condition, hydrate & protect
Beskytter mot forurensning. Inneholder ekstra jomfru olivenolje og Quinoa som tilfører håret næring og fuktighet. Anbefales til daglig bruk, spesielt på reiser og etter trening.

17 Alle hårtyper volumekind™ volumising shampoo
Virker styrkende på håret samtidig som det får ekstra glans og blir lettere å stelle. Inneholder frøolje fra meadowfoam og Quinoa som gir volum og pleie. Anbefales til fint hår.

18 Din frisyre, ren skjønnhet
Frisyren din er et uttrykk for din personlighet. Nu Skins stylingprodukter lar deg forme håret som du vil samtidig som det tilføres styrkende næringsstoffer.

19 Aldri har det vært så enkelt å få en vakker frisyre og ungdommelig, sunt hår.
Stylingforberedelser med freefall™ Gi volum med stylinfoam™ Skap en allsidig look med stylingel™ Hold frisyren på plass med stronghold™ Vis hvem du er med holdingpattern™

20 freefall™ detangling conditioner leave-in
Denne lette balsamsprayen inneholder solsikkeekstrakt og Quinoa. Den beskytter håret og gjør det silkemykt. Passer alle hårtyper, og anbefales spesielt til langt og tørt hår.

21 Lag denne frisyren: stylingforberedelser
Bruk: Spray rikelig med freefall™ på vått hår før det formes og tørkes. Vent noen sekunder før du grer håret. Krøller eller bølget hår: Spray freefall™ i håret og bruk en flat børste når du føner det, parti for parti. Spray lett med stronghold™ for å holde frisyren på plass.

22 Lag denne frisyren: stylingforberedelser
Glatt hår: Spray lett. La håret tørke naturlig eller gjør hårtuppene myke ved å føne med en rund børste.

23 stylinfoam™ volumising non-aerosol
Hårskum som gir hold. Gjør tykt, elektrisk hår medgjørlig og gir volum til fint, tynt hår. Inneholder solsikkeekstrakt, Quinoa, B5-, E- og C-vitamin, antioksidanter og fuktighetsgivende planter som gir næring og beskyttelse. Passer alle hårtyper.

24 Lag denne frisyren: gi struktur og volum
Bruk: Ha stylinfoam™ i fuktig hår og fordel jevnt fra rot til tupp. Tørk håret som du vil. Krøller og bølget hår: Ha i stylinfoam™ og føn mens du står med hodet opp-ned. Hårets naturlige fall kommer nå til sin rett.

25 Lag denne frisyren: gi struktur og volum
Glatt hår: Ha i stylinfoam™ og krøll deler av håret løst opp i myke hårruller. Varm håret med en diffuser før rullene fjernes.

26 stylingel™ firm hold alcohol-free
Gele som gir hold. Håret forblir livfullt og blankt mens frisyren holdes på plass. Inneholder: UV-beskyttelse, solsikkeekstrakt, pantenol, E- og C-vitamin, Quinoa og fuktighetsgivende plantestoffer. Passer alle hårtyper.

27 Lag denne frisyren: skap muligheter
Bruk: Stylingel™ has i vått eller tørt hår. Beskytter håret ditt uten å gjøre det tungt. Drysser ikke. For å få denne frisyren: Stylingel™ fordeles jevnt i fuktig hår. Ønsker du en glatt, bakoverstrøket frisyre med bedre hold, lar du håret tørke naturlig. Ønsker du volum, bruker du en føner.

28 stronghold™ hairspray alcohol-free
Dette alkoholfrie produktet gir glans og godt hold. Håret styrkes med solsikkeekstrakt og Quinoa som beskytter og tilfører næring. Passer alle hårtyper.

29 Lag denne frisyren: hold håret på plass
Bruk: Spray stronghold™ i fuktig, håndkletørket hår. Føn håret og spray lett med stronghold™ for å holde den ferdige frisyren på plass. For å få denne frisyren: Spray stronghold™ i fuktig hår og gni håret mellom fingrene mens du blåser det tørt. Spray igjen for å holde frisyren på plass.

30 holdingpattern™ finishing pomade
Vannløselig produkt som gir glans og godt hold samtidig som håret tilføres næring fra solsikkeekstrakt og Quinoa. Håret beskyttes og etterlates silkemykt. Passer alle hårtyper.

31 Lag denne frisyren: vis hvem du er
Bruk: Ha litt holdingpattern™ i tørt hår. Fordeles i små partier, hovedsakelig på tuppene, for å gi håret glans. For å få denne frisyren: Bruk holdingpattern™ til å løfte og markere røtter og tupper.


Laste ned ppt "haircare avslutt start Vakkert hår utenfra og inn"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google