Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Hjelp oss å bygge en kirke i Adolf Hitlers fødeby!

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Hjelp oss å bygge en kirke i Adolf Hitlers fødeby!"— Utskrift av presentasjonen:

1 Hjelp oss å bygge en kirke i Adolf Hitlers fødeby!
En Kraftig proklamasjon om Gud i et sterkt avkristnet Europa!!!

2 BRAUNAU FYLKE Braunau er en grenseby mellom Østerrike og Tyskland. Kjent som Adolf Hitlers fødeby. Med tre videregående skoler, en stor fabrikk, flere store kjøpesentre og distriktets største sykehus er Braunau en viktig by i denne delen av Østerrike og Syd-Øst Tyskland. Ca innbyggere har Braunau som sin viktigste by.

3 Det fins bare 7000 karismatiske kristne.
BRAUNAU FYLKE I Østerrike fins det bare kristne utenfor den Katolske og den Lutherske kirken. Det fins bare 7000 karismatiske kristne. Menigheten i Braunau er den eneste karismatiske kirken i området.

4 Menigheten Etter en god start i 1983 gjennomgikk menigheten en vanskelig tid og i 2003 diskuterte man om man skulle gi opp. ”Send oss en pastor ellers gir vi opp” var bønnen de bad. Gud sendte et skandinavisk par og straks etter begynte veksten. I dag samles ca 90 voksne på søndagens gudtjeneste.

5 VISJONEN Vår visjon er å bygge en menighet som forandrer og dramatisk påvirker byen og distriktet. Med et effektivt disipeltreningsprogram. Med det beste ungdoms og barnearbeidet i regionen. Med menighetsplanting i alle større steder. Med et sterkt fokus på Israel og Jødenes situasjon. En høy kvalitet i alle deler av menighetens virksomhet.

6 VISJONEN: Å VÆRE ET EKSEMPEL SOM ANDRE FØLGER
Om vi kan klare å bygge en voksende menighet i Braunau som blir et eksempel for andre i antall møtebesøkere, i kvalitet og i overgivelsen til Kristus... ... da kommer vi til å være med på å åpne opp for forandring i mange andre menigheter i central Europa. Fordi: Hvis det er mulig i Adolf Hitlers fødeby, da er det også mulig i alle andre byer.

7 Byggeprosjektet Menigheten har bestemt seg for å bygge en moderne kirkebygning, med en stor barneavdeling i andre etasje (med et eget lekerom alla Ikea), og en stor ungdomsklubb i kjelleren (med egen gymnastikksal, øvningsrom for band og kafe). Med dette steget tar vi et viktig steg nærmere målet om å påvirke byens befolkning.

8 FØRSTE STEG: MENIGHETSSALEN (180 seats) OG INNGANGEN
Vi kommer til å bygge i ulike etapper, avhengig av våre behov og finanser. FØRSTE STEG: MENIGHETSSALEN (180 seats) OG INNGANGEN ANDRE STEG: BARNEAVDELINGEN OG UNGDOMSKLUBBEN TREDJE STEG: DEN STORE SALEN (500 seats)

9 VI BEHØVER TRE FORMER FOR HJELP: ÅNDELIGE FINANSIELL PRAKTISK

10 ÅNDELIGE BEHOV: BE FOR OSS!!!!!!!!!! BE FOR VEKKELSE I CENTRAL EUROPA

11 2. ØKONOMISKE BEHOV

12 KOSTNADER FOR FØRSTE STEG
€ RÅBYGGET. € VARME, LUFT, VANN OG AVLØP € FORBEREDELSE AV TOMTEN € STRØM OG LAMPER € VINDUER € FLISER, MALINT ETC I INNGANG OG SAL. € ANDRE EVENTUELLE KOSTNADER.

13 Euro

14 REGNSKAP 2007 Gjennomsnittlig oberskudd Jan-May; 5157
Gjennomsnittlig overskudd Febr - May: 2585

15 REGNSKAP

16 GAVER TIL BYGGET

17 BUDSJETT 600 000 € LÅN MED DE BESTE BETINGELSER
Fra vår lokale bank med 4,5 % rente. Fleksibel tilbakebetalning, minimumskrav at renter betales. RESTERENDE BELØP: € € Gaver og offer (Før 30 Desember 2007) € Lån fra partnere

18 3. PRAKTISKE BEHOV Vi behøver dugnadsarbeidere!!!!!!!

19 VI STARTER I SEPTEMBER 2007 8-10 Dugnadsarbeider hver dag (Mandag-Fredag) de første 11 ukene. Du behøver ikke å være profesjonell bygningsarbeider, men du må være i stand till å følge en arbeidsbeskrivning. Vi kommer til å sørge for overnattning, mat og arbeidsklær. Du kommer til å få mange minner for livet. Du kommer til å bli kjent med den fantastiske østeriske kulturen. Mange hundre takknemlige østerrikere kommer til å gi sitt liv til Jesus i det bygget som du er med på å bygge.

20 Kontakt Filadelfia Kristiansand Lasse Rosten lasse@filakrs.no
PASTOR KENT ANDERSEN Freiechristengemeinde, Laabstr 36, 5280 Braunau am inn. Filadelfia Kristiansand Lasse Rosten og

21 Oversikt over første og andre byggetrinn

22 KJELLEREN, MED SPORTRUM, ØVNINGSRUM OG UNGDOMSKLUBB

23

24

25 Hovedinngangen

26 Sal i byggetrinn 2

27 Tomten ved byggestart 2 september

28 6 September


Laste ned ppt "Hjelp oss å bygge en kirke i Adolf Hitlers fødeby!"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google