Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Samskapelse og partnerskap Eksempler fra Norge

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Samskapelse og partnerskap Eksempler fra Norge"— Utskrift av presentasjonen:

1 Samskapelse og partnerskap Eksempler fra Norge
Aarhus 20. mars Årstein Skjæveland og Dina von Heimburg

2 Partnerskap som verktøy i Nettverksarbeid
Talerør – sette agenda Partnerskap Samskapelse Medborgerskap Sosial innovasjon Budskap & strategier forsterkes når aktører står sammen

3 Partnerskap med Den Norske Turistforening
Mål: Sunne kommuner og Den Norske Turistforening (DNT) inngår partnerskap for å fremme folkehelsen i Norge. Partene skal: a. Jobbe aktivt for å fremme partnerskap og gode eksempler b. Utarbeide en veileder for hvordan man kan lykkes med partnerskap mellom frivillig sektor og kommuner / fylkeskommuner i Norge. c. Fremme arealforvaltning og naturopplevelser som en viktig del av folkehelsearbeidet. d. Kunne hente ut gjensidig utbytte av partnerskapet gjennom kompetansedeling og deltakelse på hverandres arrangement. e. Fremme hverandres arbeid i de sammenhenger det er naturlig.

4

5 Dugnad for en inkluderende møteplass
Kafe Verden oppsto som et samarbeidsprosjekt mellom Levanger kommune og flere frivilllige organisasjoner, og har blitt en populær møteplass i Levanger sentrum. Kafe Verden arbeider med å inkludere innvandrere og andre i et sosialt fellesskap. Som frivillig får mange et nettverk, arbeidserfaring og gode referanser som de kan ta med seg videre.

6 Takk for oss! 


Laste ned ppt "Samskapelse og partnerskap Eksempler fra Norge"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google