Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Tannlegprosjekter i utviklingsland

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Tannlegprosjekter i utviklingsland"— Utskrift av presentasjonen:

1 Tannlegprosjekter i utviklingsland
Vårt medlem Peter Olstad har gjennom flere år tjenestegjort som tannlege i ulike utviklingsland, bl.a. Afrika, India og Mellom Amerika. Oppholdene har hatt en varighet på noen måneder hvert år. – For denne prisverdige innsatsen har vår klubb belønnet Peter Olstad med Paul Harris Recognition. Peter Olstad var vinteren 2011/2012 i Chenai India som tannlege og med støtte fra BRK og TRF .

2 Syskole i India Brumunddal Rotary Klubb har støttet en syskole i India med ca. kr 12 000. Vi har fått takk fra Mr. J. Venue i Guindy Rotary Klubb. Vår kontakt Nayeem Syed i Lørenskog har vært delaktig i prosjektet, og vårt medlem Peter Olstad har fulgt prosjektet på stedet. Nayeem Syed har vært delaktig i flere tannlegeprosjekt i India, hvor Peter Olstad også har vært med. På bildet nedenfor viser deltakerne stolt sine kursbevis.

3 Sikteskiver Høsbjør og Blåmyrkoia
Høsbjør er viden kjent for sin praktfulle utsikt over Mjøslandskapet og mange kjente fjelltopper i Hedmark og Oppland. Brumunddal Rotary Klubb har forestått oppsetting av sikteskive på Høsbjør. Den ble innviet i 2011. I september 2012 ble Blåmyrkoia i Furnes almening innviet. På samme tidpunkt sørget Brumunddal Rotary Klubb for å få satt opp en sikteskive på stedet. Begge prosjekt tok flere år med planlegging, dugnadsarbeid og anskaffing av midler  bl.a. fra distriktet. Konstruksjon av skivene ble utført av lokalt mekanisk verksted (Dagestad og Hippe as).

4 Benker ved tursti


Laste ned ppt "Tannlegprosjekter i utviklingsland"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google