Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

PRESENTASJON - studentenes startside for karriere.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "PRESENTASJON - studentenes startside for karriere."— Utskrift av presentasjonen:

1 PRESENTASJON - studentenes startside for karriere

2 Studentenes startside for karriere Karrierestart.no er en side for studenter og nyutdannede på bachelornivå og oppover innen merkantile og tekniske fagfelt som økonomi, markedsføring, IT, ingeniørfagene, juss, statsvitenskap o.l. Her finner studentene en komplett oversikt over heltids- og deltidsstillingene der bedriftene ser spesielt etter studenter og nyutdannede. Studentene kan også søke seg frem til bedriftene som tar i mot åpne søknader, finne faktainformasjon om bedriftene, om bransjene og annen info relevant for førstegangssøkeren –vi gjør arbeidsmarkedet for nyutdannede mer oversiktlig. KarriereStart.no ble publisert på nett i slutten av juni 2005. Eksempel på bedrifter som allerede benytter KarriereStart.no er Orkla, Shell, Cap Gemini, PriceWaterhouseCoopers, Accenture, Posten Norge, Geelmuyden.Kiese, Wikborg Rein, Deloitte, L’Oreal, Gjensidige, Procter & Gamble m.fl. Videre har vi fått tilbakemelding fra et stort antall ytterligere anerkjente arbeidsgivere som vil begynne å bruke KarriereStart.no fra høsten 2005. Dette betyr at vi vil nå målet om å samle den viktigste delen av stilingsmarkedet for nyutdannede kandidater. Vi forventer å publisere 1.500 – 2.000+ relevante jobber årlig og å bli den viktigste startsiden for studenter og nyutdannede i anledning jobbsøkingen.

3 Studentenes startside for karriere

4 En del av Nye StudentTorget StudentTorget lanserer i løpet av våren, sommeren og høsten 2005 en omfattende satsing på å bygge en komplett norsk studentportal som vil inneholde hele spekteret av tjenester relevante for studenter. Portalen vil inneholde tjenester knyttet til skole, utdanning, studentliv og karrierestart. Satsningen er den mest omfattende nettsatsningen som er gjort ovenfor studenter i Norge og utvikles i samarbeid med solide partnere. StudentTorget har vært på nett siden ’99 og har i dag ca. 25.000 månedlige brukersesjoner, dvs. noen hundre tusen sidevisninger per måned. Vi starter med en god brukermasse, mye erfaring og kjennskap og innsikt i studentNorge.

5 Vi tenker litt annerledes Vårt konsept og våre forretningsmodeller gjør at vi kan tilby helt gratis publisering av stillinger. Hvorfor kan vi det og hva innebærer dette? En stillingsdatabase for norske studenter er verdiløs om ikke brorparten av de viktigste arbeidsgiverne publiserer sine stillinger der. Det vil de gjøre gjennom KarriereStart.no. Gjennom KarriereStart.no vil samtlige bedrifter som ønsker å rekruttere nyutdannede kandidater med en utdanning på bachelornivå og oppover helt kostnadsfritt nå ut til norske studenter over hele landet + norske studenter som studerer i utlandet. Våre resonnementer: * I 2005 finnes det andre forretningsmodeller enn å ta betalt for annonsering (vi tar betalt for ekstra profilering av stillinger, for profilering i nyhetsbrev osv, vurderer sms-tjenester hvor studenter kan abonnere på relevante jobber m.m.). * Som en del av en større studentportal vil KarriereStart.no tiltrekke brukere til de våre øvrige tjenester hvor vi tjener på annonsering / webannonser.

6 Blir tjenesten brukt? StudentTorget har allerede en solid brukergruppe i dag og vi forventer at denne mangedobles i løpet av høsten 2005 som et resultat av vår satsning. Hva gjelder vår markedsføringsinnsats gjør vi aktiviteter ute på skolene i kombinasjon med trykte og digitale medier. Videre er samarbeid med studentorganisasjoner en viktig del av vår markedsføring. Vi er til stede i samtlige av de større studentbyene gjennom flere av våre konsepter og er f.o.m. sommeren 2005 etablert med lokale avdelinger i følgende studentbyer: Oslo, Bergen, Trondheim, Tromsø og Stavanger.

7 Kontaktinfo – ytterligere informasjon Bjarne Vasset jr. Daglig leder Telefon: 90 93 28 07 E-post: bvasset@studenttorget.nobvasset@studenttorget.no www.karrierestart.no www.studenttorget.no www.studentkatalogen.no


Laste ned ppt "PRESENTASJON - studentenes startside for karriere."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google