Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Foreldremøte 14 april for fotball 2001 Tilstede på foreldremøte: Tonje Brun, Kate Nyøygaard, Line Flobergseter, Torill Kjelsås,Elisabeth Mikalsen, Terje.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Foreldremøte 14 april for fotball 2001 Tilstede på foreldremøte: Tonje Brun, Kate Nyøygaard, Line Flobergseter, Torill Kjelsås,Elisabeth Mikalsen, Terje."— Utskrift av presentasjonen:

1 Foreldremøte 14 april for fotball Tilstede på foreldremøte: Tonje Brun, Kate Nyøygaard, Line Flobergseter, Torill Kjelsås,Elisabeth Mikalsen, Terje Ek, Roger Håland, Odd Magne Guldbrandsen, Bård Holum, Jørn Küger Hansen, Lara Aronsen, Ann Christin Ramberg, Asbjørn Paulsen,, Yngve Olsen og Anne Hovland. Se på de herlige gutta!

2 Serie/cuper/arena Høstserien spilles på kunstgresset.
Alle hjemmekamper spilles på gressbanen i vårserien. Det har blitt endring på kampen med gruppe Terje/Anne som skulle vært spilt 19.5 på Selbak. Den er flyttet til 18.5 kl GIF cup august. Høstserien spilles på kunstgresset. Trening etter påske foregår på Stenejordet. Første trening etter påske er torsdag 28.4 kl: Det er kun denne dagen det blir torsdag, ellers er vår treningsdag på Stenejordet på mandager. Neste trening blir da mandag 2.mai og hver mandag fremover kl: Husk, dere må ikke kjøre bil ned til Stenejordet. Det er avtale med grunneier. Hvis ikke kan vi risikere å miste Stenejordet som treningsarena. Skriv ut oppsettet, la barna følge med. Trenerne ønsker at foreldrene forklarer hva forkortelsene på treningskalenderen betyr. F.eks FAB som betyr føring av ball, inn-/utside passninger, vendinger etc. Avslutningsturnering på Østsiden 5èr Tilvenningsturnering 7èr Sarpsborg stadion. Romjulsturnering Begby IL (borgehallen).

3 Foreldreinnsats ved kamp og trening
Bane ansvarlig ved seriekamper. Se kampoppsett. Kioskvakter. Se kampoppsett. Bistand ved alt. treninger (sykkel, svømming, turn og lignende). Si fra hvis det er noe dere ønsker spesielt å hjelpe til med. Fint med heiagjeng på kamper. Det setter barna pris på 

4 Treningsleir mai 2011 Vi sykler til Solbukta fra Elingård kl Vi skal være sammen med jentene som i fjor. Oppmøte på Elingård så går sykkelturen derfra til Solbukta gjennom skogen. Kommer ut fra skogen ved butikken på Vikane. Da er det noen hundre meter uten sykkesti. Vi trenger flere voksne som kan sykle sammen med barna. Terje Ek kommer med varebil til Elingård for å ta med barnas pergas til Solbukta. De bør ikke sykle med oppakning på sykkel. Barna må ha hjelm, drikkeflaske og refleksvest. Barna deles inn i grupper og det blir rebusløp underveis. Dette for at alle skal være samlet, ingen skal være fortropp eller baktropp. Her trengs nok voksne til å være med å sykle. Vi har ikke nok penger i kassa til å dekke leieren for barna. Alle på foreldremøte syntes det var greit at hvert barn betaler 200 kr. Pengene leveres til Terje på trening eller til Anne og Terje på kamp innen 26.5. Det blir ikke grilling på søndag som i fjor. Vi avslutter kl 11 på søndag hvor foreldrene kommer å henter. Program kommer senere, dette skal planlegges sammen med jentene.

5 Trenings og garderobekultur.
La barna ta ansvar for treningstøy og utstyr. Klargjør dette dagen før trening. Møt opp i god tid til trening og kamp. Ønsker at alle skal bruke den grønne Lervik baggen på kamp. Lurt å ha med både gress - og grus sko. Vet ikke alltid hva slags bane vi skal spille på og riktig sko er viktig for føtter i vekst. Ikke bruk knottesko på grus. Sko er viktige, pass på at skoene passer godt til foten. Ved vonde føtter/hæler kjøp Grete Waitz såler eller hæl såler. Når de skal jogge fra barnehagen og til Stenejordet må de ha joggesko og skifte til knottesko på Stenejordet. Må ikke jogge med fotballsko på asfalt, det er ødeleggene for beina. Anbefaler også Nickers på kunstgress da de lett for brannsår på bar hud. ”Stolthet” i trenings situasjonen. Pasningsstolthet. Når de har klart 10 gode passninger til hverandre, treffe makkeren sin, være nøye. Spør gjerne barna hvordan det har gått etter trening. Garderoben; et ”trygt” sted. Voksne tilstede. Viktig at alle er med å dusjer. ”Lagfølelse”. Forsøke å få til at alle dusjer etter hjemmekamper. Snakk med barna om at vi er forskjellig (tynne, lave, store/små tisser etc. Slike bemerkninger kan være veldig sårende. Ordbruk. Blir irretesatt ved stygg ordbruk.

6 Budsjett Utgifter Inntekter Dugnader Sponsorer Interne lotterier Cup
Totalt kr Vi håper på dugnader på Brynhildsen hvis vi er heldige. Her er det gode penger å tjene. Dette kan komme på kort varsel og da må vi gjøre alt vi kan for å stille opp. Evt. Få andre i familien til å hjelpe til. Det må være minimum 22 stk så det sier seg selv at flere familier må stille med to stk. Barna kan ikke være med før de er 14 år. Vi håper noen kan skaffe andre dugnader også. Odd Magne har skaffet spa jobbing på en hytte på Smaugstangen tirsdag 26 april kl 17. Det tar 4 timer. Still med spade og trillebår. Kontakt Odd Magne. Vi får kr og det trengs 10 menn. Vi kan prøve pizzalotteri også. Det har andre lag hatt god erfaring med. Drakter 0 kr ( kr) Baller 5500 kr Utstyr 3000 kr Serie og cuper 6000 kr Trenere 6000 kr Leie av trenings arena 2000 kr Dommere 3000 kr Drakter får vi ikke sponset. Det er det Lerviks hovedsponsor som står for, men til treningsdresser kan vi skaffe egne sponsorer. Husk fra 1 januar er vi ute av BIG. Da må lagene betale blant annet punktene som står over. Det er viktig at vi har litt å starte med og at vi ikke er i null. Derfor er det viktig at alle bidrar til dugnad dette året. Vi får nye drakter med lang arm nå til seriestart. De må vi levere etter siste seriekamp til høsten. Bård (faren til Martinius) blir regnskapsfører og Asbjørn (faren til David) skal lage ny hjemmeside.

7 Sosiale tiltak 2011 Solbukta
Seriekamp FFK-? Dette bilde er frafredrikstad stadion i fjor. Det var kjempe gøy. Sesongavslutning m/pizza Foreldrefest i august? Andre forslag mottas gjerne Til slutt vil vi takke dere foreldre for at dere alltid er flinke til å stille opp. Hilsen Odd Magne, Roger, Terje og Anne


Laste ned ppt "Foreldremøte 14 april for fotball 2001 Tilstede på foreldremøte: Tonje Brun, Kate Nyøygaard, Line Flobergseter, Torill Kjelsås,Elisabeth Mikalsen, Terje."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google