Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

8.1 Endestopper på kranbane

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "8.1 Endestopper på kranbane"— Utskrift av presentasjonen:

1

2 8.1 Endestopper på kranbane
8. BUFFER / ENDESTOPPER Endestopper på kranbane På enden av kranbanen skal det være endestoppere som er montert slik at krana treffer begge endestoppere samtidig. Endestoppere skal være dimensjonert for å kunne oppta de krefter som kan oppstå ved endekjøring av kranbro. Buffert på hjulkasse Mellom hjulkasse og endestopper er det nødvendig å montere en «buffert / støtdemper». Bufferten kan være laget som en gummimansjett slik bildet viser. Bufferten som vises er imidlertid sprukket og trenger utskifting.

3 8. BUFFER / ENDESTOPPER Buffer av kunststoff
På denne traverskrana er bufferten konstruert av et kunststoff med fjærende og dempende egenskaper. Buffere er festet til hjulkasse. Justert plassering av buffert Plasseringen til bufferten som vises på bildet er justert med et mellomstykke for å bestemme traverskranas stoppunkt i enden av kranbanen.

4 9.1 Overliggende løpekatt
Traverskrana er utstyrt med to-skinne løpekatt som kjører på kjøreskinner fastsveiset til brodragernes overgurt. Kranas heismaskineri er montert på løpekatten, og løpekatten har som funksjon å bevege krankroken sideveis i kranbanen. Overliggende løpekatt Bildet viser en to-drager traverskran med overliggende to-skinne løpekatt som har påmontert heismaskineri. Løpekatten har egne kjøremotorer, og på enden av katten er det montert bufferter på samme måte som for brokjøringen.


Laste ned ppt "8.1 Endestopper på kranbane"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google