Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Guds Apotek.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Guds Apotek."— Utskrift av presentasjonen:

1 Guds Apotek

2 Det er blitt fortalt at først skilte Gud saltvann fra ferksvann,
deretter skapte han det tørre land og plantet en hage, skapte dyrene og fiskene … Alt sammen før han skapte mennesket. Han skapte og bidro med det vi måtte trenge før vi ble født. Alt dette er best og mest næringsrikt når det spises rått. Gud satte oss på sporet av hvilke mat som hjelper hvilke del av vår kropp! Men vi er så trege i oppfattelsen ... Guds Apotek!  Forbløffende og fantastisk!

3 En avskåret gulrot ligner på menneskets øye.
Pupillen, iris og de utstrålende linjer ser akkurat ut som menneskets øye... Og JA, vitenskapelig forskning viser nå at gulrøtter øker blodgjennomstrømmningen til øyet og bidrar til dets funksjon.

4 En tomat har fire kammer og er rød.
Hjertet vårt har fire kammer og er rødt. All forskning viser at tomater er proppfulle av lycopine og er i sannhet ren næring til hjerte- og blod.

5 Druer henger i klaser formet som et hjerte.
Hver drue ligner på en blodcelle og all dagens forskning viser at druer er dyptvirkende og vitaliserende føde eller næring for både blod og hjerte.

6 En valnøtt ser ut som en liten hjerne,
en venstre og høyre hemisfære, storehjernen og lillehjernen. Til og med nøttens “skrukker og rynker” ser faktisk ut som hjernebarken.  Vi vet nå at en valnøtt hjelper til med å utvikle mer enn tre (3) dusin nervetråder (neuron-transmitters)for å styrke hjernefunksjonen.

7 Bønner som denne, også kalt Kidney Beans (nyre bønner)
helbreder faktisk og hjelper ivaretakelsen av nyrefunksjonen. … og ja, i tillegg ser de akkurat ut som et menneskes nyre.

8 Stangselleri, rabarbra og mange andre ser akkurat ut som bein.
Disse planter virker målrettet på å styrke beinstrukturen. Bein består av 23% natrium/sodium og disse inneholder hele 23%. Hvis maten din ikke inneholder nok, trekker kroppen det ut av beinene og gjør beinstrukturen skjør.  Disse etterfyller skjelletets behov.

9 Avocado, aubergin og pære retter seg i mot sunnhet og funksjon
av livmor og livmorhalsen hos kvinner – og de ligner disse organer. Dagens forskning viser at dersom en kvinne spiser en avocado I uken, skaper det balanse i hormonene, tar bort uønsket vekt etter fødsel, og forebygger kreft i livmorhalsen. Og hvor uutrgunnelig er ikke dette?  Det tar eksakt ni (9) måneder å dyrke frem en avocado i fra blomst til moden frukt. Det er over 14,000 fotosyntetiske næringsstoffer i hver eneste av disse (moderne forskning/vitenskap har kun studert og gitt navn til 141 av dem hittil).

10 Fiken er fulle av frø og henger alltid parvis to og to i naturen. 
Fiken øker mobiliteten til mannlig sperm, de øker antall sædceller, samt bidrar til unngåelse av sterilitet.

11 Søtpoteter ligner på bukspyttkjertelen og balanserer
faktisk den glycemiske index til diabetikere.

12 Oliven bidrar til sunnhet og funksjon hos eggstokker .

13 Appelsiner, grapefrukt, og andre sitrusfrukter ser akkurat ut som
kvinnelige brystkjertler og bidrar faktisk til brystenes sunnhet og lymfenes bevegelser ved utvidelser og sammentrekninger.

14 Løk minner om kroppens celler.
Dagens forskning viser hvordan løk bidrar til fjerning av avfalssstoffer fra alle kroppens celler. Dessuten “produseres” tårer som renser øyets epitele lag. En god “samarbeidspartner”, nemlig hvitløken, bidrar også til fjerning av avfallsstoffer og farlige frie radikaler i fra kroppen – i tillegg til at siste britiske forsning beviser at den også vedlikeholder potensen.

15 Se på datoen da det hele startet så skjønner du.
Vær så snill og send dette videre til minst én person slik at ikke informasjonen stopper opp. Se på datoen da det hele startet så skjønner du. Tusen takk! 

16 MERK DEG HELT PÅ SLUTTEN,
DATOEN DA DETTE LYS BLE TENT. DET VIL GI DEG GÅSEHUD. Jeg vil ikke være den som lar dette dø ut. Jeg fant dette meget troverdig  ---

17 Dette lys ble tent den 15. september 1998.
  Noen som er glad i deg har holdt det i live ved å sende det videre til nettopp deg.

18 Tilbage til www.susan-ekberg.dk
Ikke la lyset for Kjærlighet, Håp og Vennskap – få dø ut! Videresend det til alle du kjenner og er glad i! Jeg mottok det for første gang i dag og jeg håper virkelig at det kommer i retur en vakker dagI Please keep this candle alive! Tilbage til


Laste ned ppt "Guds Apotek."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google