Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Dagslys har vital betydning for mennesker, for vårt velbefinnende, for hele vår eksistens. Av alle våre sanser er den visuelle den viktigste. Uten lys.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Dagslys har vital betydning for mennesker, for vårt velbefinnende, for hele vår eksistens. Av alle våre sanser er den visuelle den viktigste. Uten lys."— Utskrift av presentasjonen:

1

2

3 Dagslys har vital betydning for mennesker, for vårt velbefinnende, for hele vår eksistens. Av alle våre sanser er den visuelle den viktigste. Uten lys intet mørke, uten lys ingen skygger. Dagslys er ingen selvfølge, det bør verdsettes og fremheves. Mira er tenkt i dagslys og romslighet, med rike muligheter for fleksibilitet. Huset er oppdelt i 3 soner. Midtsonen er der husets kommunikasjon foregår, her forflytter man seg rundt om i huset, horisontalt som vertikalt. Rommet er belyst i begge ender gjennom store glasspartier, slik at bevegelsen i lengderetningen alltid vil være i retning av det tiltrekkende lyset. Vindfanget er plassert som en glassboks i den ene enden; i den andre enden fører en lett trapp opp til 2. etasje og galleriet som gir rik mulighet for opphold og visuell kontakt til det store rommet med dobbel takhøyde. Den åpne sonen inneholder kjøkken, spise- og oppholdsarealer med plass til samvær for hele familien. De store vinduspartiene i fasaden og taket sikrer optimale lysforhold hele året rundt samt mulighet for å følge de skiftende årstidene på nært hold. Overgangen mellom inne og ute er nesten utvisket, naturen er trukket inn i huset for større samhørighet. Den mer private sonen med værelser, badeværelser og disp. rom fremstår mer lukket, som et motstykke til det åpne rommet. Der er mulighet for individuell oppdeling med opp til 4 store soveværelser, eller som vist med 3 værelser og arbeidsrom/bod. MIRA er et nåtidens norsk trehus, oppført i gode, sunne og utprøvde materialer. Dette er en bolig som tar utgangspunkt i menneskers behov, med lyse, åpne rom og god kommunikasjon. De enkle plan med likeverdige kvaliteter sikrer overblikk samt et enkelt bevegelsesmønster og rike opplevelser – til glede for hele familien.

4 Plan 1.etasje består av; Lys og romslig stue på 40,4 m² Kjøkken med øy og frittstående kjøkkenhette Foreldresov på 17,8 m² Arbeidsrom/soverom WC/dusj og vaskerom med direkte utgang

5 Plan 2.etasje består av; Galleri hvor man ser rett ned i stue og kjøkken Bad på 11,3 m² To soverom

6 Veluxvinduer gir en meget luftig og lys opplevelse av stue og kjøkken

7 Forslag til kjøkkenløsning fra Sigdal

8 ESCALIA TRAPP FRA HAGEN 180 gr. repotrapp med rekkverk type Esealla l3 med iakkerte eiketrinn med rette barnesikrings lister, børstet sthl i spiler, opphengte trinn på frisideu og inostemt i vange på veggsiden, hvit håndlist med knekk på starten og eller SK stolpe i svingen og oppe.


Laste ned ppt "Dagslys har vital betydning for mennesker, for vårt velbefinnende, for hele vår eksistens. Av alle våre sanser er den visuelle den viktigste. Uten lys."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google