Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

EValg Totalløsning for gjennomføring av valg. Spesialutviklet for valgreglementene ved norske universiteter og høgskoler. Sikker valggjennomføring med.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "EValg Totalløsning for gjennomføring av valg. Spesialutviklet for valgreglementene ved norske universiteter og høgskoler. Sikker valggjennomføring med."— Utskrift av presentasjonen:

1 eValg Totalløsning for gjennomføring av valg. Spesialutviklet for valgreglementene ved norske universiteter og høgskoler. Sikker valggjennomføring med Feide. Skytjeneste (SaaS). Ny versjon under utvikling!

2 Cerebrum Identitetsforvaltning og tilgangsstyring spesielt tilpasset UH-sektoren. Integrasjoner med Feide, AD, LDAP, FS, SAP og de aller fleste andre tilstøtende systemer i UH-sektoren. Skytjeneste (SaaS).

3 IntArk Enhetlig og ny måte å gjøre integrasjon på i virksomheten
Integrasjonsplattform kan leveres som skytjeneste (SaaS) API Manager – for oversikt og kontroll Meldingskø – for hendelsesdrevet overføring av data Styringsregler, praksis, dokumentasjon, support, utvikling Bygger på bransjestandarder og protokoller

4 Kommunikasjon og samhandling
UH-MX Felles sentrale filtre for adresseverifisering, grålisting, svartelisting, spampoeng, ordfilter. Gjør det mulig å konsolidere ressursbruk på både preventiv IT-sikkerhet og incident-håndtering. UH-RT: Felles drift av Ticket’system som sikrer saksflyt på tvers i sektoren. Integrert med og forutsetter UH-MX. SYMPA Enkel samhandling på tvers i sektoren nasjonalt og internasjonalt via selvbetjente epost-lister. SMS-Tjenesten: Skreddersydd og integrert automatisk SMS-løsning for UH-Sektoren.

5 Klientadministrasjon
Mellomvare UH-AD: Etablering og felles bruk av tjenester som krever AD-infrastruktur. 40+ institusjoner er koblet på. «Feide for Windows» Klientadministrasjon MDM-Tjenesten: Administrasjon av nettbrett og telefoner for sikker datainnsamling. Muliggjør mobil/nettbrett som en ekstra faktor for autentisering For randsonen på UiO Lokal-IT: Skalerbar tjeneste etter enhetens størrelse og behov. Tilgang til IT-konsulenter som allerede kjenner til UiO sine løsninger og øvrige IT-tilbud FEIDE-aksess for tilknyttede enheter. Enheter får hjelp til å koble egne tjenester utenfor UiOs portefølje til FEIDE. Sikrer ett brukernavn og passord for alle tjenester.

6 Nettstedtilbud på UH-CMS
Skreddersydde løsninger for studier, forskning og formidling. Laget av UH-sektoren for UH-sektoren. Integrert med fellesløsninger som Cristin, FS, TP, Feide, Cerebrum, WebID, Canvas, Microsoft Office Online mm. Skytjeneste (SaaS) Totalleverandør med eksperter på prosjektledelse, bruksopplevelse og universell utforming

7 Datainnsamling Nettskjema
Datainnsamling med fokus på sikkerhet og innebygd personvern Utvikling drevet av behov fra forskning og utdanning Skytjeneste (SaaS) Mobilapper Utvikling av mobilapper for forskning og utdanning Innsamling av sensitive data Kombinerer nettskjema, mobilapper og tjeneste for sensitive data (TSD) Designet for å ta imot varslingssaker (bl.a. i bruk ved Universitetet i Bergen) Finalist i Datatilsynets konkurranse Innebygd personvern 2018


Laste ned ppt "EValg Totalløsning for gjennomføring av valg. Spesialutviklet for valgreglementene ved norske universiteter og høgskoler. Sikker valggjennomføring med."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google