Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Trafikkavtale med SAS Norge

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Trafikkavtale med SAS Norge"— Utskrift av presentasjonen:

1 Trafikkavtale med SAS Norge

2 Trafikkavtale med SAS Norge
Norges Håndballforbund og SAS Norge har en trafikkavtale som også kommer regionene tilgode For hver flyreise med SAS og partnere tilbakeføres et visst kronebeløp til Håndballen. Husk bare å oppgi riktig regionskode ved bestilling.

3 Regionskode Region Vest HAND993

4 Bestilling av sportspris og/eller vanlige lavpriser avhengig av behov. Automatisk registrering av reisen; hver gang du reiser med SAS og partnere bidrar du til å styrke håndballens inntektsgrunnlag.  Bestilling på Internett er kostnadseffektivt!!

5

6

7

8 Bestilling www.sas.no/sport SAS Direkte Norge tlf.05400
Eller et reisebyrå Mandag – fredag – 22.00 Lørdag – 17.00 Søndag – 22.00 SAS Braathens Reisesenter betjener direkte telefonsalg overfor privatkunder og med en egen bedriftsavdeling, kan vi for firmakunder som ønsker direkte kontakt med flyselskapet, skreddersy reiseavtaler som passer reisemønsteret i din bedrift. Kundenytte/fordeler: Spesialkompetanse på egne produkter Svært god tilgjengelighet på telefon – også fra utlandet Eget telefonnummer til Bedriftssenter Gode åpningstider – også i helgen og på helligdager Serviceinnstilte salgskonsulenter Kostnadseffektiv håndtering av bedriftens reiser Tilgang til rabatterte priser Rabatter på hotellbestillinger på hoteller vi samarbeider med 1


Laste ned ppt "Trafikkavtale med SAS Norge"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google