Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

DRAGEID 2017.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "DRAGEID 2017."— Utskrift av presentasjonen:

1 DRAGEID 2017

2 Drageid leirskoles egen presentasjonsvideo

3 Utstyrsliste til Drageid
Dette skal du ha med: ekstra undertøyskift strømper og ullsokker (det hender at noen blir våt!) treningsdrakt/treningsklær tykk ullgenser innesko eller tykke ullsokker (IKKE SVARTE SÅLER!) yttertøyskift/vindtetteklær (ta med tøy du ikke behøver å være så redd for) regnbukse regnjakke m/HETTE støvler (støvlene må være tette) fjellsko (event. Gore-tex sko) joggesko lue (ikke nok med pannebånd eller tynn skjermlue) votter stillongs/ullundertøy handduk toalettsaker notisblokk (ikke ta med skrivesaker, det holder vi! ) termos drikkeflaske av plast matboks sovepose laken putevar 50x70 ryggsekk (ikke for stor) til tur bruk eventuelt skoleransel eller svipptursekk

4 HUSK ! Klær og utstyr må merkes godt med navn.
Pakk praktisk, gjerne i en stor bag eller stor ryggsekk. Har du ikke alt selv, kan du kanskje få låne av noen.

5 Tilleggsutstyr Ta med hvis du vil: Ikke lov: kniver, Leatherman, etc
kart/kompass kikkert fiskeutstyr fotoapparat hodelykt/lommelykt (bla. hvis du vil lese på senga) lesestoff badetøy  eventuelt plastposer til å fryse fisk i kortstokk kniver, Leatherman, etc mobiltelefoner godlukt på sprayflaske.

6 Reiserute Det er ca. 22 mil fra Trondheim til Drageid.

7 Rom

8 Romfordeling Guttene skal bo i hovedbygget.
Jentene skal bo i annekset. De voksne bor i begge byggene. Alle elever får velge minst 5 elever av samme kjønn på trinnet som de ønsker å dele rom med. Lærerne bestemmer den endelige romfordelingen. Elevene får vite romfordelingen fredag før vi reiser Målet er at alle skal bli fornøyde.

9 Gruppeinndelinger Elevene deles inn i 6 arbeidsgrupper på tvers av trinnet. Jevn fordeling av gutter og jenter. Jevn fordeling av antall elever i hver gruppe. Hver gruppe har en gruppeleder.

10 Ordensregler På leirskolen hjelper alle til med at det er god orden i soverom, i bygningen ellers, samt på leirskoleområdet. Alt utstyr og inventar behandles med varsomhet. Økonomisk ansvar gjelder for skader. Vær høflig, hjelpsom og omgjengelig og gjør ditt til at leirskoleoppholdet blir så hyggelig som mulig Pliktig internatarbeid utføres slik at det skaper trivsel. Leirskoleområdet skal ikke forlates uten tillatelse. Vis naturvett!! Ikke hiv papir og søppel!! Respekter alt liv, og ta hensyn til det som vokser i naturen! Bruk av rusmidler, røyking og bruk av fyrstikker og bart lys er forbudt. En avtaler bruk av cd - spiller og opphold/besøk på elevrommene. Elevene bruker som regel ikke å besøke hverandre. Vis god bordskikk! Ved den tiden det er bestemt at det skal være ro, skal alle ha lagt seg. Nattero varer til vekkingen om morgenen. Tyggegummi skal ikke brukes inne i hus! Den er heller ikke anbefalt å bruke ute. Oppstår vanskeligheter, eller du blir lei deg for noe, så henvend deg til kontaktlæreren din.

11 Mandag 06.11 Oppmøte senest kl. 7.30 ved Klæbuhallen.
Bussen kjører kl. 7.45 Pakk i en stor sekk eller bag. Husk sovepose, og tursekk med niste til bussturen. Søtsaker er ikke tillatt og legges igjen hjemme. Pause . Ankomst ca. kl Lunsj Innkvartering Samling om sjøvett Ro-kurs og opplæring i klatrevegg. Middag kl Kl , forberedelse til dag 2. Kl valgfrie kveldsaktiviteter Kl kveldsstell Kl god natt!

12 Tirsdag 07.11 Kl vekking Kl frokost, smøring av matpakke og fylling av termos. Kl samling Kl lunsj Kl stasjoner med roing, Zipline og fisketur. 17.30 middag kl forberedelse til dag 3. Kl valgfrie kveldsaktiviteter. Kl kveldstell Kl god natt!

13 Onsdag 08.11 Kl vekking Kl frokost, smøring av matpakke og fylling av termos Kl samling Kl lunsj Kl Valgfrie turer med grottetur, klatrevegg, trivelig tur m/ fokus på mat i naturen, krabbekoking, overlevelseskurs -førstehjelp, orientering og mat i naturen, kajakk/kano og omvisning rundt Drageid. Kl middag Kl forberedelse til dag 4 Kl valgfrie kveldsaktiviteter Kl kveldstell Kl god natt!

14 Torsdag 09.11 Kl. 07.30 vekking Kl. 08.15 frokost Kl. 09.00 samling
Kl lunsj Tur med instruktørene til Sætervika. Marsj tilbake til Drageid. Kl middag Kl forberedelse til siste dag. Kl valgfrie kveldsaktiviteter og steking av lapper Kl kveldstell Kl god natt!

15 Fredag 10.11 Vekking kl. 07.00 Frokost kl. 07.30 Kl. 08.00 samling
Kl pakking og vasking. Lunsj kl Hjemreise kl Ankomst Klæbu ca. kl

16 Sikkerhet Bruk av redningsvest er obligatorisk for alle, både når vi er i båt og når vi oppholder oss nede ved sjøen. Ingen får heller lov til å ferdes alene utenfor leirskolens nærmeste område. Når det gjelder spenningsaktiviteter på land har Drageid lang erfaring i dette og leirskolelederen ble i 1998 godkjent som «Trener 2 Fjell» i Norges Klatreforbund.

17 Allergier Har dere barn med dokumenterte matallergier, send en mail til kontaktlærer og spesifiser hvilke matvarer den enkelte ikke tåler.

18 Penger Hver elev må betale 20 kr i depositum for eventuelle skader på inventar i forkant av oppholdet (vil bli tilbakebetalt hvis ikke noe skjer). Elevene har anledning til å bruke 50 kr på innkjøp fra butikk. Vi ønsker å samle inn disse pengene før avreise.

19 Hjemlengsel Det er lurt at elevene har overnattet borte en del ganger før de drar på leirskole. Erfaring viser at elever med hjemlengsel fungerer best med minst mulig kontakt med hjemmet under oppholdet. Drageid har egen elevtelefon (myntautomat). Elevene er ikke å treffe før etter kl Ved spesielle behov, gjør avtale med kontaktlærer. Det er dårlig mobildekning i området.


Laste ned ppt "DRAGEID 2017."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google