Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Skyteskole. Denne PowerPointen er ment brukt til Skyteskole. Om PowerPointen: PowerPointen er lagt opp slik at det er kommentarer til hver side på «støttesidene».

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Skyteskole. Denne PowerPointen er ment brukt til Skyteskole. Om PowerPointen: PowerPointen er lagt opp slik at det er kommentarer til hver side på «støttesidene»."— Utskrift av presentasjonen:

1 Skyteskole

2 Denne PowerPointen er ment brukt til Skyteskole. Om PowerPointen: PowerPointen er lagt opp slik at det er kommentarer til hver side på «støttesidene». I tillegg kan du laste ned støtteark på www.dfs.no/skyteskole. Dette er til god hjelp for den som presenterer. Brukere står fritt til å legge til egne opplysninger, eller endre innholdet, men vi anbefaler at malens hovedpunkter blir fulgt.www.dfs.no/skyteskole Flere av sidene i PowerPointen er i hovedsak bilder. Her er det lagt opp til at du som instruktør skal vise og forklare på våpenet eller annet utstyr. Har du spørsmål angående denne Powerpointen? Ta kontakt med ungdomskonsulent Ola Herje på ola.herje@dfs.no eller 97 59 27 54.ola.herje@dfs.no

3 Skyteskole 1.Teori 2.Skyting 3.Oppsummering

4 Skyteskole Dag 1: Sikkerhet Dag 2: Sikting Dag 3: Liggende skytestilling Dag 4: Avtrekk Dag 5: Oppsummering

5 Skyteskole Hvordan skal vi bære geværet? Med pipa pekende oppover. Hva kaller vi det bakre siktet på våpenet? Diopter/baksikte. Hvem er «sjefen» på standplass? Standplassleder Hva kalles ringen vi sikter igjennom foran på geværet? Hullkorn Hvordan ser «det perfekte siktebildet» ut?

6 Skyteskole

7 Kroppen litt på skrå.

8 Skyteskole Venstre hånd, albue, side og ben danner en rett linje.

9 Skyteskole Skuldrene og ryggraden danner en «T».

10 Skyteskole Høyre kne trekkes opp.

11 Skyteskole Kolbens plassering i skulder.

12 Skyteskole Finn riktig høyde på støtta.

13 Skyteskole Hodets plassering.

14 Skyteskole


Laste ned ppt "Skyteskole. Denne PowerPointen er ment brukt til Skyteskole. Om PowerPointen: PowerPointen er lagt opp slik at det er kommentarer til hver side på «støttesidene»."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google