Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Undervarmeanlegget kommer til Bjøråsen Onsdag 23/9-09 ankom paden Paden er laget av resirkulert materiale Rørene hvor varmen skal transporteres skal legges.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Undervarmeanlegget kommer til Bjøråsen Onsdag 23/9-09 ankom paden Paden er laget av resirkulert materiale Rørene hvor varmen skal transporteres skal legges."— Utskrift av presentasjonen:

1 Undervarmeanlegget kommer til Bjøråsen Onsdag 23/9-09 ankom paden Paden er laget av resirkulert materiale Rørene hvor varmen skal transporteres skal legges i sporene i paden Maskinen som rullet ut paden

2 Undervarmeanlegget kommer til Bjøråsen I løpet av torsdag ble paden lagt ut Fredag morgen var rørene utplassert langs banen Og de var godt i gang med å legge dem ut – og med å legge det siste laget med grus

3 Undervarmeanlegget kommer til Bjøråsen I løpet av fredag ble de ferdige med ca. 2/3 av banen

4 Undervarmeanlegget kommer til Bjøråsen Her kobles rørene som ligger under banen til de store rørene som skal bringe varmen fra varmesentralen.

5 Undervarmeanlegget kommer til Bjøråsen Rørene er ferdig utlagt og delvis overfylt. Her ble det en forsinkelse fordi noen som ikke hadde noe å finne på fant ut at de skulle grave opp noen rør. Det betydde at de måtte graves opp og legges på nytt. Vi må bare håpe at dette ikke var nok til å forsinke anlegget så mye at snøen kommer før alt er på plass! Asfalt er bestilt for legging uke 41, Når asfalten er forsiktig skjært å tatt vekk, kan kunstgressdekke legges.

6 Undervarmeanlegget kommer til Bjøråsen Så kom asfalten rundt banen – nå er det bare … Mandag 12/10/09


Laste ned ppt "Undervarmeanlegget kommer til Bjøråsen Onsdag 23/9-09 ankom paden Paden er laget av resirkulert materiale Rørene hvor varmen skal transporteres skal legges."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google