Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Jeg tror på Den Hellige Ånd … syndenes tilgivelse.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Jeg tror på Den Hellige Ånd … syndenes tilgivelse."— Utskrift av presentasjonen:

1 Jeg tror på Den Hellige Ånd … syndenes tilgivelse

2 … syndenes tilgivelse

3 Lukas 1,77: ”… for å lære hans folk frelse å kjenne ved at deres synder blir forlatt…” TILGIVELSE berører forholdet til: Gud Andre mennesker Meg selv Skaperverket

4 Jeg tror på Den Hellige Ånd, en hellig, allmenn kirke, de helliges samfunn, syndenes forlatelse, legemets oppstandelse og det evige liv. Amen.

5 Jeg tror på Den Hellige Ånd … syndenes tilgivelse Apostlenes gjerninger 2,38-39: ”Peter sa til dem (jødene som hørte på pinsetalen hans): Omvend dere, og la dere alle døpe på Jesu Kristi navn til syndenes tilgivelse, så skal dere få Den Hellige Ånds gave. For løftet (omvendelse, dåp, tilgivelse, DHÅ) tilhører dere og deres barn…”

6 Jeg tror på Den Hellige Ånd … syndenes tilgivelse Johannes 16,8-9 ”Og når han kommer, skal han overbevise verden om synd og om rettferdighet og om dom: Om synd, fordi de ikke tror på meg.” Johannes 16,14 ”Han skal herliggjøre meg, for han skal ta av mitt og forkynne det for dere.”

7 Jeg tror på Den Hellige Ånd … syndenes tilgivelse Johannes 16,8-9 ”Og når han kommer, skal han overbevise verden om synd og om rettferdighet og om dom: Om synd, fordi de ikke tror på meg.” Johannes 16,14 ”Han skal herliggjøre meg, for han skal ta av mitt og forkynne det for dere.” Synden er min! Nåden og tilgivelsen er min!

8 Jeg tror på Den Hellige Ånd … syndenes tilgivelse DHÅ gjør både synd, tilgivelse og nåden personlig. ”Å, tenk at det var for meg at Kristus på krossen hang. No ser eg den livsens veg, no syng eg den nye song. Ein fallande, feilande syndetræl då føddest på ny ved Guds kjærleiks eld. Min Jesus, kor kunne du den lidingsveg halda ut, for meg som i synd og gru såg døden som siste slutt? Du bar mine synder til krossens tre, og i dine sår fann mitt hjarta fred.” Sangboken 292

9 Jeg tror på Den Hellige Ånd … syndenes tilgivelse


Laste ned ppt "Jeg tror på Den Hellige Ånd … syndenes tilgivelse."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google