Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

GERILJATESTING «Geriljabrukertesting er litt det samme som geriljakrig. Bortsett fra krig, fred, sprengstoff, lemlestelse og lignende.»

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "GERILJATESTING «Geriljabrukertesting er litt det samme som geriljakrig. Bortsett fra krig, fred, sprengstoff, lemlestelse og lignende.»"— Utskrift av presentasjonen:

1 GERILJATESTING «Geriljabrukertesting er litt det samme som geriljakrig. Bortsett fra krig, fred, sprengstoff, lemlestelse og lignende.»

2 Teste ideen ut på publikum Få innspill i tidlig fase
Hvorfor skal vi gjøre dette? Teste ideen ut på publikum Få innspill i tidlig fase Bedre sluttresultat

3 Hva skal vi spørre om? (Det er ideen som skal bli testet ut, ikke publikum) Et spørsmål du er interessert i å få svar på Et spørsmål hvor en må tenke litt før en svarer, heller personlig en generell …men det må heller ikke være så vanskelig at publikum ikke kan/greier å svare

4 Vær synlig; ha på deg nøkkelkort! Skap trygghet for de du spør
TIPS: Vær synlig; ha på deg nøkkelkort! Skap trygghet for de du spør Tenk deg ut maks to-tre ting du ønsker å få svar på, tenk smarte spørsmål! Start gjerne med; «Hei, jeg kommer fra biblioteket, kan jeg stille deg noen spørsmål? Det tar tre minutter!» Skriv ned stikkord Avslutt når du har fått svar

5 Deichman våger å feile for å bli bedre.
-Deichmanske strategi

6 mann/kvinne 20+, studerende
(blå sone eller avisplassen) 2. flerspråklig mann/kvinne 35+ (grønn sone) 3. mann/kvinne 50+ (vestibyle)


Laste ned ppt "GERILJATESTING «Geriljabrukertesting er litt det samme som geriljakrig. Bortsett fra krig, fred, sprengstoff, lemlestelse og lignende.»"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google