Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Trøndelag Av Lindis, Jonas og Anna Ø.W..  Trøndelag er en landsdel i Norge som består av de to fylkene Sør-Trøndelag og Nord-Trøndelag, og er den nordligste.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Trøndelag Av Lindis, Jonas og Anna Ø.W..  Trøndelag er en landsdel i Norge som består av de to fylkene Sør-Trøndelag og Nord-Trøndelag, og er den nordligste."— Utskrift av presentasjonen:

1 Trøndelag Av Lindis, Jonas og Anna Ø.W.

2  Trøndelag er en landsdel i Norge som består av de to fylkene Sør-Trøndelag og Nord-Trøndelag, og er den nordligste delen av Sør-Norge. Landsdelen’s største by er Trondheim som også er religionhovedstad i Sør-Trøndelag fylke Informasjon

3 Befolkning  Trondheim: i Trondheim er det 445 785 i 2015 som bor der.  Arealet på Trøndelag er 41 254 kvadratkilometer

4 Det er mange Kommuner i Trøndelag. De har også solfest fordi, det er ofte mørkt. Kommuner i Trøndelag.

5 Dyr i Trøndelag  Pattedyr  Pattedyrene lever i alle slagsbiotoper i Norge; fra bybakgårdene til breen og skoggrensa.  Husmus og brunrotte er fullstendig knyttet til menneske.

6 Fjell i Trøndelag  Børgefjellet er en av Trønelag`s Nasjonal park. Den har vert i Trøndelag i over 50 år!

7  Beklager at vi ikke har skrevet så mye.  Det var alt vi fant, Håper dere likte det! Slutt


Laste ned ppt "Trøndelag Av Lindis, Jonas og Anna Ø.W..  Trøndelag er en landsdel i Norge som består av de to fylkene Sør-Trøndelag og Nord-Trøndelag, og er den nordligste."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google