Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Lindhøy Skole Tjøme Matematikk i L97 Matematikk Matematikk er vitenskap, kunst, håndverk, språk og verktøy Arbeidet med matematikk i grunnskolen skal.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Lindhøy Skole Tjøme Matematikk i L97 Matematikk Matematikk er vitenskap, kunst, håndverk, språk og verktøy Arbeidet med matematikk i grunnskolen skal."— Utskrift av presentasjonen:

1

2 Lindhøy Skole Tjøme

3 Matematikk i L97

4 Matematikk Matematikk er vitenskap, kunst, håndverk, språk og verktøy Arbeidet med matematikk i grunnskolen skal skape interesser og innsikt. Matematikk er et fag med en struktur der kunnskap bygges på hverandre og det er derfor viktig at elevene har et solid fundament for å kunne utvikle seg videre.

5 Målområder Ungdoms -trinnet Mate matikk i dagliglivet Tall og alge- bra GeometriBehandling av data Grafer og funk sjoner Mellom- trinnet Mate matikk i dagliglivet TallGeometriBehandling av data Småskole -trinnet Mate matikk i dagliglivet TallRom og form

6

7 Mål for småskoletrinnet 1- 4. klasse

8 Mål for mellomtrinnet 5.-7. klasse

9 Mål for ungdomstrinnet 8. – 10. klasse

10 TAKK FOR OSS!


Laste ned ppt "Lindhøy Skole Tjøme Matematikk i L97 Matematikk Matematikk er vitenskap, kunst, håndverk, språk og verktøy Arbeidet med matematikk i grunnskolen skal."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google