Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

DRAMA En uttrykksmåte for barna En arbeidsmåte for førskolelæreren

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "DRAMA En uttrykksmåte for barna En arbeidsmåte for førskolelæreren"— Utskrift av presentasjonen:

1 DRAMA En uttrykksmåte for barna En arbeidsmåte for førskolelæreren
Et potensiale for din egen utvikling som leder for barn og voksne Fordypning i DRAMA skal bidra til å styrke din kompetanse i å prosjektere og lede drama- og teaterfaglig virksomhet med barn i barnehage

2 Fordypning i DRAMA – dramatisk lek, dramapedagogikk og teater
Tone S. Jacobsen "Dramafaget har gitt meg verktøy til å lese barnas interesser gjennom leken. Dette har gjort meg dyktigere til å skape fiksjoner og prosjekter ut fra temaer som er relevante for barna".  

3 Fordypning i DRAMA – dramatisk lek, dramapedagogikk og teater
Mari Ortveit "Dramafaglige prosesser blir et felles tredje å samle barnegruppa om. Fiksjonen er motiverende, og gir fellesskap til barn som ellers ikke søker hverandre. I tillegg har drama gjort meg til en tryggere og mer tydelig leder."

4 Fordypning i DRAMA – dramatisk lek, dramapedagogikk og teater
Marit Krogstad Sannes "Gjennom å fordype meg i dramafaget har jeg utfordret egne grenser og barrierer, og jeg utfolder meg nå friere både i sosiale og profesjonelle sammenhenger."

5 Siv Anette Andreassen pedagogisk leder på småbarnsavdeling
Dramafaget har gitt meg dypere innsikt i og forståelse for barns lekeprosesser, og gitt meg innganger til å stimulere og videreutvikle leken, samtidig som jeg gjennom arbeid med drama har blitt en tryggere, tydeligere og bedre leder for både barn og voksne. Drama fordypning var springbrettet for meg, faget gjorde at jeg følte meg ”klar” til å ta fatt på yrkeslivet, samtidig som jeg følte at drama og teater gjorde at jeg fant meg selv. De seks månedene med drama var det aller beste, og frigjørende semesteret under hele utdannelsen. Jeg har etter endt studie bestemt meg for at jeg ved et senere tidspunkt vil gå videre med faget og lære mer. Faget er utrolig viktig i barnehagehverdagen, og jeg bruker faget både bevisst og underbevisst hele tiden. Lykke til, Siv Anette Andreassen pedagogisk leder på småbarnsavdeling


Laste ned ppt "DRAMA En uttrykksmåte for barna En arbeidsmåte for førskolelæreren"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google