Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Hovedprosjekt våren 20021 Webgrensesnitt mot MySQL Av:Jan Henrik Roten Marius Røstad.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Hovedprosjekt våren 20021 Webgrensesnitt mot MySQL Av:Jan Henrik Roten Marius Røstad."— Utskrift av presentasjonen:

1 Hovedprosjekt våren 20021 Webgrensesnitt mot MySQL Av:Jan Henrik Roten Marius Røstad

2 Hovedprosjekt våren 20022 Om oppgavestiller DataKompaniet er en totalleverandør av dataprodukter og datatjenester til små og mellomstore bedrifter

3 Hovedprosjekt våren 20023 Problemstilling Datakompaniet ønsker et generelt webgrensesnitt mot databasesystemet MySQL. Systemet skal kunne presentere og manipulere data.

4 Hovedprosjekt våren 20024 Hvorfor vi valgte oppgaven Har interesse for webprogrammering og databaser Nyttig erfaring når vi skal ut i arbeidslivet

5 Hovedprosjekt våren 20025 Hvordan vi angriper problemet MySQL er et databasesystem som Datakompaniet har oppe og går fra før. Ved bruk av PHP som scriptspråk henter vi ut data fra MySQL-databaser og presenterer disse i et webgrensesnitt.

6 Hovedprosjekt våren 20026 Generell struktur MySQL - database PHP-parser HTML DOC

7 Hovedprosjekt våren 20027 Status så langt og videre framdrift Presentasjon og endring av data på plass. Videre skal det være mulig å slette og legge til nye data. Feilsjekk av inndata skal implementeres.

8 Hovedprosjekt våren 20028


Laste ned ppt "Hovedprosjekt våren 20021 Webgrensesnitt mot MySQL Av:Jan Henrik Roten Marius Røstad."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google