Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Hovedprosjekt våren 20021 Webgrensesnitt mot MySQL Av:Jan Henrik Roten Marius Røstad.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Hovedprosjekt våren 20021 Webgrensesnitt mot MySQL Av:Jan Henrik Roten Marius Røstad."— Utskrift av presentasjonen:

1 Hovedprosjekt våren Webgrensesnitt mot MySQL Av:Jan Henrik Roten Marius Røstad

2 Hovedprosjekt våren Om oppgavestiller DataKompaniet er en totalleverandør av dataprodukter og datatjenester til små og mellomstore bedrifter

3 Hovedprosjekt våren Problemstilling Datakompaniet ønsker et generelt webgrensesnitt mot databasesystemet MySQL. Systemet skal kunne presentere og manipulere data.

4 Hovedprosjekt våren Hvorfor vi valgte oppgaven Har interesse for webprogrammering og databaser Nyttig erfaring når vi skal ut i arbeidslivet

5 Hovedprosjekt våren Hvordan vi angriper problemet MySQL er et databasesystem som Datakompaniet har oppe og går fra før. Ved bruk av PHP som scriptspråk henter vi ut data fra MySQL-databaser og presenterer disse i et webgrensesnitt.

6 Hovedprosjekt våren Generell struktur MySQL - database PHP-parser HTML DOC

7 Hovedprosjekt våren Status så langt og videre framdrift Presentasjon og endring av data på plass. Videre skal det være mulig å slette og legge til nye data. Feilsjekk av inndata skal implementeres.

8 Hovedprosjekt våren 20028


Laste ned ppt "Hovedprosjekt våren 20021 Webgrensesnitt mot MySQL Av:Jan Henrik Roten Marius Røstad."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google