Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Undervisningsplan Kompetansemål i engelsk etter 7. trinn: Språklæring: Bruke digitale og andre hjelpemidler i egen språklæring Tre av de fem ”Språkferdighetene”

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Undervisningsplan Kompetansemål i engelsk etter 7. trinn: Språklæring: Bruke digitale og andre hjelpemidler i egen språklæring Tre av de fem ”Språkferdighetene”"— Utskrift av presentasjonen:

1

2 Undervisningsplan Kompetansemål i engelsk etter 7. trinn: Språklæring: Bruke digitale og andre hjelpemidler i egen språklæring Tre av de fem ”Språkferdighetene” Solvang skoles IKT-plan Vurdering

3 Hva er en læringssti i Fronter? En læringssti er sider som er satt i et system hvor elevene skal følge en sti med presentasjonssider med ulike arbeidsoppgaver. Presentasjonssidene kan inneholde lenker, nettoppgaver, lydfiler, prøver, avstemming, bilder, videosnutter og tekst. (Her kan photostoryen komme. Og så kan vi si litt mer om hva en læringssti er)

4 Læringssti med forgreininger

5 Stikkord på smartboard

6 Læringsmål

7 Lytte til engelsk tekst

8 Prøver

9 Avstemming

10

11 Spørreundersøkelse i klasse 5A

12

13 Hvordan syns du det var å arbeide med læringssti? Elevene svarte: Det var gøy fordi vi lærte så mye og vi forsto alt. Det var veldig lærerikt og spennende. Det var veldig gøy fordi det var litt lettere. Jeg lærte noe av det, og vi måtte gå tilbake hvis vi gjorde feil. Det var gøy fordi det var som en test på Internet med en gøyal premie!

14 Læringssti er et godt digitalt verktøy for læring Individuelt og selvstendig arbeid Tilpasset opplæring Forarbeid/etterarbeid Vurdering Gjenbruk (mal) Varierte arbeidsoppgaver Læringseffekt Styrt læringsløp


Laste ned ppt "Undervisningsplan Kompetansemål i engelsk etter 7. trinn: Språklæring: Bruke digitale og andre hjelpemidler i egen språklæring Tre av de fem ”Språkferdighetene”"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google