Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

….ViBeR… i farta Vi er på vei!. En annen fase Refleksjon rundt hva vi har gjort og hva vi har lært: – artikkel og kongressforedrag Presentert for dekaner.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "….ViBeR… i farta Vi er på vei!. En annen fase Refleksjon rundt hva vi har gjort og hva vi har lært: – artikkel og kongressforedrag Presentert for dekaner."— Utskrift av presentasjonen:

1 ….ViBeR… i farta Vi er på vei!

2 En annen fase Refleksjon rundt hva vi har gjort og hva vi har lært: – artikkel og kongressforedrag Presentert for dekaner – Som en milepæl, der man stopper opp.

3 Aksjonslæring Action Learning is a knowledge-generating development methodology that bring together people and knowledge around an issue. It has six defining characteristics [Marquardt 2011]: Et problem/utfordring En arbeidsgruppe Stille reflekterende spørsmål underveis og være aktive lyttere Iverksette tiltak og løse problemer underveis En felles forpliktelse til å lære underveis En «trener» som stiller spørsmål underveis

4 Underveis-spørsmål og underveis-observasjoner satt i system Læring Søknad

5 «MOOCing radiologists» Hvordan løste vi manglende deltakelse – Metode som fascinasjon – Gjenbruk og flerbruk – Entusiasme

6 Tidligere har jeg sagt Du må bare begynne Før du kan alt og greier å se for deg hvordan dette blir. Du må ta ett skritt av gangen.  uten studieplan

7 Studieplanen er (nesten) ferdig! Det er en milepæl. Nå kan vi gå videre med litt mer bestemte skritt. Målet har blir et litt smalere skue – og vi er litt nærmere.


Laste ned ppt "….ViBeR… i farta Vi er på vei!. En annen fase Refleksjon rundt hva vi har gjort og hva vi har lært: – artikkel og kongressforedrag Presentert for dekaner."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google