Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Sosial innsats på Antsirabe - Madagaskar SANDEFJORD MENIGHET MISJONSPROSJEKT Ved å gi til dette prosjektet bidrar du til at de aller fattigste får en bedre.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Sosial innsats på Antsirabe - Madagaskar SANDEFJORD MENIGHET MISJONSPROSJEKT Ved å gi til dette prosjektet bidrar du til at de aller fattigste får en bedre."— Utskrift av presentasjonen:

1 Sosial innsats på Antsirabe - Madagaskar SANDEFJORD MENIGHET MISJONSPROSJEKT Ved å gi til dette prosjektet bidrar du til at de aller fattigste får en bedre hverdag og håp for framtida. Den gassisk-lutherske kIrke (FLM) er NMS sin samarbeidskirke på Madagaskar. NMS har vært engasjert på øya siden 1867. Jeg vil gi en gave til Sandefjord menighets misjonsprosjekt i Den Norske Misjonsselskap! Jeg vil gjerne gi en engangsgave på kr.................... Jeg vil gjerne gi et fast beløp per måned på kr..................... Jeg lager fast trekk i min nettbank Jeg ønsker giro i posten Dersom du ønsker skattefratrekk (beløp over kr. 500.- pr. år) må disse opplysningene fylles ut: Personnr (for skattefratrekk)......................................................(11 siffer) Navn…………………………………………………………………….………….…………………… Adresse……………………………………………….……………….……………..………………. Postnr………………………………………Poststed…………..……………………..………… Epost……………………………………………………………..Telefon……………..………….. Sted………………………………………………………Dato…………………….……………..… Underskrift…………………………………………………………………………………………. Kupongen leveres i kirken eller sendes Menighetskontoret Bjerggata 56, 3210 Sandefjord eller mailes til gbjorkas@sandefjord.kirken.nogbjorkas@sandefjord.kirken.no Har du spørsmål ta kontakt med diakon i Sandefjord menighet, Guri Ree Bjørkås tlf. 33 45 44 56 Du kan gi en engangsgave eller gi et fast beløp som du ordner selv via din bank/nettbank. Merk betaling med «Misjonsprosjektet» Pengene innbetales til Sandefjord menighets konto: 2490.06.12628 Lese- og skriveopplæring Matutdeling Omsorg for foreldreløse Yrkesopplæring

2 Et verdig liv og en bedre hverdag Ved å støtte dette prosjektet bidrar du til å hjelpe de som trenger det aller mest i byen Antsirabe. Mange er fattige og hjemløse, og de livnærer seg ved å tigge eller lete etter mat i søppelhauger og på torget. Den gassisk-lutherske kirke (FLM) møter de enorme sosiale utfordringene med en rekke diakonale tiltak, og NMS støtter arbeidet som omfatter følgende: Et diakonalt senter som har som mål å hjelpe arbeidsledig ungdom i alderen 15 – 35 år ut i lønnet arbeid. De tilbyr kurs, formidler stipend og gir interessert ungdom råd om hvordan de kan starte egen virksomhet, Senteret driver også egen barnehage. Barna får tre måltider til dagen og medisinsk hjelp om de trenger det. Mødrene får opplæring i kosthold og hygiene. Det Norske Misjonsselskap (NMS) er Norges første misjonsorganisasjon, etablert i 1842 i Stavanger. NMS er en selvstendig organisasjon innenfor Den norske kirke og et redskap for å realisere kirkens misjonsoppdrag. NMS er internasjonalt engasjert i Afrika, Sør-Amerika, Asia og Europa. I Norge er NMS organisert i syv regioner. Mange foreninger og grupper for voksne, unge og barn er tilknyttet NMS. Flere} hundre av landets menigheter har en samarbeidsavtale med NMS. Visjon: En levende, handlende og misjonerende kirke i alle land. NMS ønsker å ivareta hele mennesket gjennom de tre programmene: BUDSKAP (Evangelisering og menighetsbygging) BISTAND (Diakoni og bistand) BYGGING (Lederutvikling og organisasjonsbygging ) Takk for at dere i Sandefjord menighet gjør en innsats for de som trenger det aller mest. Se www.nms.no eller www.sandefjord.kirken.no for mer informasjon. I prosjektet inngår også arbeidet ved Akany Fanomezantsoa (fattigsenteret) der de som trenger det aller mest får et tilbud. Kvinneforeningen jobber på dugnad her. Senteret driver matutdeling, grunnleggende lese- og skriveopplæring for barn fra slumområdene, alfabetiseringsklasser for voksne og undervisning i søm for enslige vanskeligstilte mødre Sosial innsats på Antsirabe dreier seg i tillegg om Barnehjemmet Akanisoa som gir plass til rundt 20 barn og unge i alderen 3-20 år. Her får barna omsorg og kjærlighet i trygge omgivelser og blir sett og fulgt opp på best mulig måte.


Laste ned ppt "Sosial innsats på Antsirabe - Madagaskar SANDEFJORD MENIGHET MISJONSPROSJEKT Ved å gi til dette prosjektet bidrar du til at de aller fattigste får en bedre."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google