Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

SKIDAG PÅ BUSUVATNET TEKST: ANDREAS HAUGEN BILDER:GUNN KARIN FOSSHOLM OG KIRSTEN GREAKER HEIMESTØL.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "SKIDAG PÅ BUSUVATNET TEKST: ANDREAS HAUGEN BILDER:GUNN KARIN FOSSHOLM OG KIRSTEN GREAKER HEIMESTØL."— Utskrift av presentasjonen:

1

2 SKIDAG PÅ BUSUVATNET TEKST: ANDREAS HAUGEN BILDER:GUNN KARIN FOSSHOLM OG KIRSTEN GREAKER HEIMESTØL

3 DET BLE FISK!!!!!!!! FØRSTE OG NESTEN ENESTE FISK FIKK MATILDE. NÅ BLIIR DET FISH AND CIPS 3 GODE TIPS F0R FISKELYKKE : 1. FISK DER DU FÅR FISK. 2. HA NOE PÅ KROKEN. 3. IKKE STIKK HODE NED I HULLET DA KOMMER IKKE FISKEN OPP.

4 Fisken til Matilde har en gang vært en sju meter lang gjedde!! Den gangen fisken var så diger spiste den bare sjokolade!! Men en dag gikk den på treningssenteret. Den begynte og gå dit hver eneste dag!! Da ble den kjempeliten!! Dermed ble den så liten at den fikk plass i hølet. JEG KOMMER TIL BAKE!!!!

5 Noen folk var slappe og måtte ha stol. Her er en av dem. Z zzzz Våkne Iver!!!

6 Det skjedde mye rart på skidag, men dette tar kaka. Nr1 i rarhet: Lina og Rønnaug!!!!!! Drar hverandre i sekk på snøen. VI VANT!!!

7 VI TAR SCOOTEREN LHEA!!! Scooteren var til god hjelp med ved, spade og andre unyttige ting. Den er visst registrert også…

8 Folk måtte være oppfinnsomme. Det var Matias ser det ut til.

9 Alle var med både store og små. Dette var koselig. Noen måtte hoppe i fallskjerm for å komme fram. Dette er to av de modige personene.

10 De fleste sier at de med best tålmodighet får fisk. Det er bare tull!!! Stor fiskeren er der!!!!

11 Vi hadde en middels god kokk i år. Han het Erik Tuveng. Men læreren var fornøyde likevel ser det ut til. Han må ta et nytt kurs han Erik.


Laste ned ppt "SKIDAG PÅ BUSUVATNET TEKST: ANDREAS HAUGEN BILDER:GUNN KARIN FOSSHOLM OG KIRSTEN GREAKER HEIMESTØL."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google