Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Vårmøte i Stjørdal Jeger- og Fiskerforening, 20. mai 2015 Fiskesesongen 2015.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Vårmøte i Stjørdal Jeger- og Fiskerforening, 20. mai 2015 Fiskesesongen 2015."— Utskrift av presentasjonen:

1 Vårmøte i Stjørdal Jeger- og Fiskerforening, 20. mai 2015 Fiskesesongen 2015

2 Fiskesesongen 2014 Ekstremt treg start Innskrenking i fiskereglene Forbedring fra St. Hans Bra med smålaks Mer sjøørret Bra august!

3 Fiskereglene 2015 (Nesten) samme regler i år som i fjor –Sesongkvote på seks laks, hvorav tre kan være over 65 cm –Døgnkvote er én laks –Sjøørret er fredet –Laks i gytedrakt er fredet –Hunnlaks over 65 cm er fredet i august –All fangst skal rapporteres, også gjenutsatt fisk (L-M-S) Markforbud i august Brudd på fiskereglene kan medføre inndragning av fiskekort og eventuelt politianmeldelse

4 Det skal tas skjellprøver av all fisk Stjørdalselva får ca. 100.000 kr fra Salmar for å delta i skjellprøveprosjektet Men da må vi ta skjellprøver! I fjor ble det tatt skjellprøver av under halvparten (<40 %) av den avlivede fisken – det er for dårlig! Forevis (helst) fisken på Midtkil, eller ta prøver og send inn selv Skjellprøvene finansierer Laksebørsen

5 Om lag de samme valdene som i fjor Mistet Kilnesholmene Hver dag Mølskhølen/Nebbhølen Nytt vald: Øverkil (NB! Parkering) Les valdkartet nøye!

6 Uendrede kortpriser for tredje år på rad

7 Fang og slipp gir mer gytefisk om høsten

8 Håndter fisken riktig fisken riktig ved gjenutsetting Bruk ikke klepp eller tailer Løft ikke fisken etter sporden Dra den ikke opp på tørt land Ikke kjør fisken for lenge Løft den helst ikke over vannet Bruk gjerne en knuteløs håv Hold den i strømmen (ikke dra den frem og tilbake)

9 Og husk for all del På alle våre veier ned til fiskevaldene gjelder en fartsgrense. MAKS 20 km/t, vis hensyn! Vi er alle ambassadører for SJFF så gå foran med et godt eksempel I Stjørdalselva følger vi fiskereglene!

10 Arrangement før sesongen Møte om lokal lakseforvaltning –Fang og slipp –Kvoter –Redskap –Etc. Hegramo kafe 26. mai.

11 Arrangementer i elva i løpet av sesongen 1. juni: åpning av fiskesesongen på Midtkil Ungdomsfiskedag på Hembre uke 24 Kultiveringstiltak i Stokkbekken og Fugla

12 Skitt fiske!


Laste ned ppt "Vårmøte i Stjørdal Jeger- og Fiskerforening, 20. mai 2015 Fiskesesongen 2015."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google