Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Hva er piggdekk? Piggdekk er dekk til kjøretøy som har pigger av metall i slitebanen. Mellom 60 og 120 pigger i hvert dekk. Er beregnet på kjøreforhold.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Hva er piggdekk? Piggdekk er dekk til kjøretøy som har pigger av metall i slitebanen. Mellom 60 og 120 pigger i hvert dekk. Er beregnet på kjøreforhold."— Utskrift av presentasjonen:

1

2 Hva er piggdekk? Piggdekk er dekk til kjøretøy som har pigger av metall i slitebanen. Mellom 60 og 120 pigger i hvert dekk. Er beregnet på kjøreforhold med is og snødekte veier.

3 Når? Fra og med 1. nov. – til første mandag etter 2. påskedag er det lov til å kjøre med piggdekk i Norge. Nordland, Troms og Finnmark har egne regler, de kan bruke de fra og med 15. okt. - 1. mai

4 Hva består dekket av? 50% syntetisk gummi og noe naturgummi, resten består av silisiumdioksid, olje og harpiks. Piggene består av metall


Laste ned ppt "Hva er piggdekk? Piggdekk er dekk til kjøretøy som har pigger av metall i slitebanen. Mellom 60 og 120 pigger i hvert dekk. Er beregnet på kjøreforhold."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google