Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Trappeskolen Vestnes. Trappeskolen Leveransebeskrivelse for Trappeskolen (16/09 2009) Denne beskrivelsen er utarbeidet for å orientere om bygningens viktigste.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Trappeskolen Vestnes. Trappeskolen Leveransebeskrivelse for Trappeskolen (16/09 2009) Denne beskrivelsen er utarbeidet for å orientere om bygningens viktigste."— Utskrift av presentasjonen:

1 Trappeskolen Vestnes

2 Trappeskolen Leveransebeskrivelse for Trappeskolen (16/09 2009) Denne beskrivelsen er utarbeidet for å orientere om bygningens viktigste bestanddeler og funksjoner. Det kan forekomme avvik mellom leveransebeskrivelse og plantegninger. I slike tilfeller er det alltid denne leveransebeskrivelse som er retningsgivende. Prosjektet er byggeanmeldt i h.h.t. tekniske forskrifter av 1997 og er under behandling i Vestnes kommune. Det foreligger godkjent reguleringsplan og bebyggelsesplan for området. Byggestart antas å bli startet opp høst 2009, under forutsetning av at nødvendige offentlige godkjennelser foreligger og nødvendig salg er oppnådd. I prinsippet er byggets form, konstruksjon, standard og kvalitet fastlagt, men det tas forbehold om eventuelle endringer i forhold til prospektet.

3 Trappeskolen Konstruksjon Bygningen utføres med bærekonstruksjon i betongelementer og stål. Fasadeveggene utføres med isolert bindingsverk og betongelementer. Betongelementene som er glattet og malt. Trekledning er ferdig behandlet fra fabrikk med royalimpregnering, brun farge

4 Trappeskolen

5 Trappeskolen Reguleringsplanen

6

7 Trappeskolen

8

9

10

11

12

13

14

15


Laste ned ppt "Trappeskolen Vestnes. Trappeskolen Leveransebeskrivelse for Trappeskolen (16/09 2009) Denne beskrivelsen er utarbeidet for å orientere om bygningens viktigste."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google